Тази вечер е получен сигнал на телефон 112 за катастрофирал

...
Тази вечер е получен сигнал на телефон 112 за катастрофирал
Коментари Харесай

Товарен автомобил самокатастрофира на АМ Тракия СНИМКА

Тази вечер е получен сигнал на телефон 112 за аварирал товарен автомобил - в региона на 95-ти километър от Автомагистрала " Тракия ", в платното по посока за Бургас.

Незабавно към мястото са били изпратени екипи на бранш " Пътна полиция ", които обслужват автомагистралата. Установено е, че товарен автомобил " Волво ", с прикачено наполу ремарке, е аварирал.

Водачът, по всяка възможност, е изгубил ръководството или се е разсеял, или е задремал - това занапред ще се обяснява. В резултат, на което транспортното средство е навлязло и е пробило междинната мантинела, и безусловно се е настанило сред двете мантинели, които разделят платното по посока Бургас и посока София.

За наслада няма потърпевши хора във зародилия пътен случай. Водачът също не е съществено потърпевш - има напълно леки охлузвания и контузии, само че е в положително положение - няма заплаха за живота.

Нанесени са обилни материални вреди по мантинелата и вследствие на удара тя отчасти е препречила платното, което е по посока София. Поради тази причина на местопроизшествието има екипи на " Пътна полиция ", които контролират придвижването, както и екипи на Областно пътно ръководство на автомагистрали.

Екипите там имат задачата да изправят мантинелата и да извадят товарния автомобил, тъй че да не пречи на придвижването и да не основава заплаха за останалите участници.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР