Тази вечер е големият финал на Hell`s Kitchen. Последната битка

...
Тази вечер е големият финал на Hell`s Kitchen. Последната битка
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Големият финал

Тази вечер е огромният край на Hell`s Kitchen. Последната борба във втория сезон на предаването ще бъде сред " отличника " Никола и " бунтарката " Чилева. Те единствени от всички 18 участника получиха опцията да се борят за огромната премия от 100 хиляди лв. и контракт за ресторант на началник Виктор Ангелов.

Последният, който напусна на крачка от финала, бе Тихомиров. Той остави Чилева и Никола да се изправят един против различен в последния си конфликт. В него те ще показват освен изключителните си кулинарни умения, само че и забележителен хъс за победа.
 Снимка 426220

Финалната вечерна резервация ще премине много нетрадиционно. Двамата готвачи ще се изправят един против различен с авансово определен и подготвен екип, както и с първите си авторски менюта.
 Снимка 426218

Тази вечер оценката на присъстващите в ресторанта на Hell`s Kitchen ще бъде по-важна от всеки път, а на масите още веднъж ще седнат доста взискателни ВИП посетители. Тяхното мнение също съществено ще натежи за решението на началник Виктор Ангелов кой да бъде огромният победител в кулинарната конкуренция. Неговото име ще научим след броени часове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР