Тази вечер DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев ще

...
Тази вечер DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев ще
Коментари Харесай

Треньорите от Гласът на България“ превземат Шоуто на Николаос Цитиридис“

Тази вечер DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев ще блеснат в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ с доста радостни истории от кухнята на „ Гласът на България “, с най-шантавите физиономии, които вършат до момента в който слушат с напрежение и деликатно всеки идващ глас в кастингите на мрачно и с „ подкана “ към DARA да ги предложения „ някой ден “ на сватбата си. Мъжката част от треньорите ще показа някои персонални моменти на „ рухване и ставане “ от последните седмици, а кой треньор ще събере най-вече гласове и по какъв начин ще приключи разногласието от кой тим ще бъде спечелилият този сезон - феновете ще схванат през доста смях, тази вечер по bTV.

И в случай че си мислите, че с треньорите всичко, обвързвано с „ Гласът на България “ за през днешния ден се изчерпва – то внезапно в публиката ще се окаже водещият Иван Тишев. Той ще бъде скъп асистент (или не съвсем) на Николаос Цитиридис, в новия радостен епизод на играта „ Двойка или не “, в която вземат участие феновете.

В студиото на шоуто най-сетне ще се завърне триумфално и неговият бенд, в който основна роля има различен изтъкнат представител на „ Гласът на България “. Очарователната Жаклин Таракчи, която е певица в бенда на шоуто и последната победителка в музикалното риалити, ще бъде повече от щастлива и „ на място “ довечера, срещайки в ефир обичаните на цяла България треньори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР