Тази вечер, 30 декември, е последното редовно издание на “Шоуто

...
Тази вечер, 30 декември, е последното редовно издание на “Шоуто
Коментари Харесай

Съдбата на Цитиридис вече е ясна

Тази вечер, 30 декември, е последното постоянно издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис” за 2020-а, след което предаването излиза в заслужена едномесечна почивка, стана ясно преди дни. Мнозина обаче погребаха тв плана и предвещаха провал в кариерата на младия грък.

От Би Ти Ви обаче са безапелационни, че на 1 февруари „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ още веднъж ще е на екран с нов пролетен сезон.

В актьорската Comedy сряда през днешния ден ще гостуват чаровните Яна Маринова и Свежен Младенов, осведомят още от медията. Двамата са двойка от театралния театър “Любовни писма” и не инцидентно ще гостуват дружно. Te ще бъдат изправени пред занимателни и темaтични шоу-предизвикателства, измежду които танци, актьорски импровизации и някои напълно изненадващи обстановки. Финалът на шоуто ще бъде “голям кеф”, по думите на водещия Николаос, тъй като в студиото ще бъде изпълнена емблематичната за годината ария “Корона вирус къш” от хор “Драгостин фолк национал”.

На 31 декември от 20:00 ч. стартира и празничното двучасово новогодишно издание на вечерното шоу на bTV с водещи Рая Пеева и Николаос Цитиридис.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР