Тази вечер 22:00 часа Ювентус посреща Лион в реванша от

...
Тази вечер 22:00 часа Ювентус посреща Лион в реванша от
Коментари Харесай

Ювентус трябва бързо да влезе в час за битката с Лион

Тази вечер 22:00 часа Ювентус посреща Лион в реванша от 1/8-финала в Шампионската лига. Най-силният клубен шампионат се възобновява с доиграването на срещите от тази фаза, преди конкуренцията да се реалокира в Португалия, където ще се изиграят дуелите от 1/4-финалите до финала, а спечелилите ще се дефинират в една среща. Италианският първенец за поредна година има огромни упоритости в шампионата, само че демонстрира съмнения в представянето си и сега е подложен до стената. " Старата госпожа " загуби първия мач с " Хлапетата " във Франция с 0:1 и през днешния ден ще би трябвало да търси триумф с два гола разлика, с цел да продължи напред.

Само преди дни Юве подвигна 9-ото си следващо и общо 36-ото си Скудето. За " бианконерите " обаче огромната цел си остава точно Шампионската лига. Те ще би трябвало бързо да влязат в час, в случай че желаят да стигнат до триумфа в днешния мач. Играчите на Маурицио Сари демонстрират много неприятна форма след подновяването на сезона след спирането поради пандемията от COVID-19. Те изгубиха три от последните си четири мача и демонстрираха много безредна игра. Може би те са пазили сили точно за Шампионската лига, само че с сходно показване италианците нямат късмет да стигнат надалеч в шампионата, а няма да е изненада, в случай че отпаднат и още през днешния ден. Отборът въпреки всичко имаше няколко дни отмора и може да е направил нужните корекции, с цел да покаже друго лице тази вечер.

В същото време Лион имаше дълга отмора откакто във Франция взеха решение за прибързано преустановяване на сезона поради COVID-19. Това остави " Хлапетата " на 7-ото място в крайното класиране в Лига 1. Те въпреки всичко имаха значим мач преди дни, когато се изправиха против Пари Сен Жермен във финала за Купата на Лигата. Там играчите на Руди Гарсия играха като еднакъв с парижани, само че изгубиха след осъществяване на дузпи. Това дефинитивно значи, че те няма да играят в Европа през идващия сезон, в случай че не завоюват Шампионската лига и това може да ги стимулира в допълнение.

Треньорът на домакините Маурицио Сари не може да употребява тази вечер контузените Матия Де Шилио и Дъглас Коста. Пауло Дибала пък остава под въпрос, защото до неотдавна лекуваше травма в бедрото и не е ясно дали ще бъде оптимално възобновен.

Така евентуалната единайсеторка на торинци ще е формирана от Войчех Шчесни на вратата и в отбрана Хуан Куадрадо, Леонардо Бонучи, Матайс де Лихт и Алекс Сандро. Родриго Бентанкур, Адриен Рабио и Миралем Пянич ще работят в средата на терена, а в офанзива ще запонат Федерико Бернардески, Кристиано Роналдо и Гонсало Игуаин.

Гостите нямат особени кадрови проблеми, като под въпрос са Юсуф Коне и Кени Тете, само че евентуално ще могат да играят. Очаква се стартовите единадесет да бъдат Антони Лопеш на вратата и Джейсън Денайър, Марсело и Марсал в отбрана. Лео Дюбоа и Максуел Корне ще бъдат халф-бекове, а Бруно Гимараеш, Усем Ауар и Максенс Какере ще са триото в средата на терена. В офанзива пък ще работят Муса Дембеле и Мемфис Депай.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, 1/8-финал, реванш:

ЮВЕНТУС - ЛИОН (в първия мач 0:1)

Вероятни сформира:

ЮВЕ: Шчесни, Куадрадо, Бонучи, Де Лихт, Сандро, Бентанкур, Пянич, Рабио, Бернардески, Игуаин, Роналдо

ЛИОН: Лопеш, Денайер, Марсело, Марсал, Дюбоа, Какере, Гимараеш, Ауар, Корне, Депай, Дембеле

Стадион: " Алианц Стейдиъм ", Торино
Съдия: Феликс Цвайер, Германия
Начало: 22:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР