Тази тема с посредниците започна да дотяга като куха, но

...
Тази тема с посредниците започна да дотяга като куха, но
Коментари Харесай

Илиян Василев към ГЕРБ: Спрете да хулите посредниците в оръжейната помощ за Украйна

Тази тематика с медиаторите стартира да дотяга като куха, само че упорита " опорна " точка. Изнасяли сме за Украйна, ОК само че за какво с медиатори?. И по какъв начин другояче? Нали българските производители не могат да изнасят непосредствено, единствено посредством лицензирани търговци. Това разяснява във " Facebook " Илиян Василев.

Нали публично държавното управление не може да прави директни доставки поради опозицията на Румен Радев и Нинова. Нали си получаваме парите, не вършим безвъзмездни доставки и по този начин българската оръжейна индустрия печели големи пари, които би трябвало да може да влага в създаването на нови и съвременни оръжейни системи или да усили потенциала за произвеждане на търсените амуниции.

Нали нещата са били опряли до кокал, тъй като запасите на украинците се били изчерпали тотално и са останали беззащитни. Или критиците, които минават и за атлантици, другите не ме интересуват, избират Русия да беше съумяла.? Кой е този " глупак " атлантик, който ще сложи под подозрение смелостта и характера проявен от Петков.

Ама не трябвало да бъде скрито. Като не може очевидно, по какъв начин по различен метод?. Или е по-добре да се бяхме втурнали в парламентарни диспути и оръжията да не бъдат доставени. Аман от мрънкачи.

Посредниците - заплащането става със средства на Съединени американски щати и Обединеното кралство, щом за тях схемата е била задоволително добра, значи и за нас би трябвало да бъде, тъй като " медиаторите " са били утвърдени от техните упълномощени органи с цел да бъде несъмнено, че са надежни и няма прикрито покрито.

Аман от комплексари в бг Народното събрание.

По отношение на медиаторите - нещастни гербаджии, в този момент през кои компании вкарвате природен газ от Гърция - нали отново през оплютите МЕТ или класиците Митилинеос, през които ваши компании вкарваха газ. Цялата работа е, че за късото време на ръководство на държавното управление на Политическа партия и четворна коалиция, ви спря кранчето, и се възбудихте до небесата от мисълта, че някой различен може да взема " вашите " пари.

Жал ми е за Дани Митов - преди да прегърне Борисов, си говорихме, той е изцяло ясно със схемите за Турски поток, само че в този момент би трябвало да устоя семейство и прелестни деца.

Да му напомня - преди Турски и Северен поток - през Украйна се пренасяха по над 300 милиона кубически метра газ на Газпром през Украйна. Сега се придвижват - тези дни данните са за 32 милиона кубически метра. При 300 милиона кубически метра, това беше главния сдържащ фактор и взаимозависимост на Путин с цел да не нападне Украйна. Нападна я, когато останахавече изнасяше през заобиколните направления.

И в политическите целесъобразявания би трябвало да има морални граници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР