Тази тема с искането на оставки се изтърка. Туризмът е

...
Тази тема с искането на оставки се изтърка. Туризмът е
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Аз не съм министър на ресторантьорите, аз съм министър на потребителите

" Тази тематика с настояването на оставки се изтърка. Туризмът е прекарване и това, което би трябвало да дадем на клиентите си качество и отношение. Всъщност моят зов, с който се обърнах към бизнеса, е да ми оказват помощ да защитим качеството на продукта, тъй като аз не съм министър на ресторантьорите, аз съм министър на потребителите. Всъщност без клиент нямаме бизнес. " - съобщи министърът на туризма Зарица Динкова.

" Моят зов беше да да бъдем доста по-внимателни към това по какъв начин се отнасяме към клиентите си. За да можем да защитим ставка от 9% - това, което аз направих сполучливо за 2023 година и се пробвам да направя и за 2024 година ", акцентира Динкова.

" Нашата упоритост е да предлагаме качествена услуга и огромна чяст от бизнеса се старае извънредно доста да го прави. " - добави министърът.

" Не виждам причина въобще тук да приказваме за оставка, тъй като аз съм си свършила работата. Работата на министъра е да балансира сред потребителите и бизнеса. Ресторантьорите са един сегмент от този бизнес, аз опазих интереса на целия туристически бранш. ", разяснява Зарица Динкова.

" Ние би трябвало да поддържаме добър имидж и не можем да демонстрираме такова отношение в един бизнес, в който гостоприемството и отношението са в основата на продукта, който предлагаме. " - моли министърът на туризма.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР