Тази тема неспирно се обсъжда - има ли значение размерът?

...
Тази тема неспирно се обсъжда - има ли значение размерът?
Коментари Харесай

Каква роля играе размерът на мъжкото достойнство в интимността?

Тази тематика безспирно се разисква - има ли значение размерът? Нека забележим отговорите на сексолозите.
Нормалната дължина на еректиралия член нормално е сред 13 и 14,5 сантиметра. Но не всеки мъжки сексуален орган дава отговор на този стандарт. Отново и още веднъж поражда въпросът дали дължината на атрибута е решаваща.

Колко значим е размерът?
Оказва се, че качеството на интимността зависи от това единствено в редки случаи. Дължината и обиколката не са решаващи фактори. За дамите общото усещане от акта е доста по-важно. Това включва да вземем за пример, че мъжът да има необятни плещи и тесни бедра. И това се потвърждава от изследвания по тематиката. В хода на едно такова дамите споделили, че считат за най-важно за положителния секс общото усещане. На второ място била появяването на срамно окосмяване. Обиколката на мъжкото оръдие заела едвам трето място, а чак на шесто за пълноценния полов живот се оказала дължината.

Какво да извършите, в случай че ви е прекомерно дребен?
Атрибут с дължина под 8 сантиметра се назовава микро. Но, в случай че изберете вярната позиция за съкровен акт, тогава казусът ще бъде решен на 100 %. Оказва се, че размерът играе второстепенна роля. И още един съвет за всички мъже, които намират „ достолепието “ си за прекомерно малко: подстригването във въпросната зона и прибраното коремче ще удължат образно нещата.

Защо мъжете приказват толкоз доста за дължината?
Повече от половината мъже са недоволни от размера на члена си. И в случай че мъжът има подобен метод към личната си половост, той нормално се усеща неловко да покаже инструмента си на някоя жена. Но дължината е безусловно надценявана, господа! Оказва се, че недоволните, неведнъж са с по-голям от междинния. Малко е необичайно. Като всеки различен тъп комплекс! Изследванията демонстрират, че никотинът кара члена да се свие с един сантиметър, заради увреждане на кръвоносните съдове. Следователно, това е още един мотив в интерес на отвод от тютюнопушенето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР