Тази сутрин в различни части на Хърватия е проведена полицейска

...
Тази сутрин в различни части на Хърватия е проведена полицейска
Коментари Харесай

Разбита е голяма криминална група фалшификатори в Хърватия

Тази заран в разнообразни елементи на Хърватия е извършена полицейска акция за разтрошаване на престъпна група, занимаваща се с изработването на документи за някои от най-опасните незаконни организации в Европа, заяви МИА, представена от БГНЕС.
По неофициална информация са задържани 30 индивида. Арестите са осъществени в региона на Загреб, Карловац, Задар и други градове.
Знае се, че ръководителят на Съвета на ромските сдружения в Хърватия Нусрет Сеферович е бил задържан по съмнение за образуване на престъпна група, която се занимава с разработване на документи за сръбски и черногорски мафиоти.
Има подозрения, че членовете на тази хърватска формация са набавяли и изработвали истински паспорти на членовете на сръбския „ Земунски клан ” и на членовете на черногорските кланове Шкаляри и Кавчани.
Става дума за незаконни групировки, свързани с разнообразни действия на няколко континента.
По време на акцията са задържани и няколко служители на реда, за които има подозрение, че са предоставяли информация за хърватски жители, на чието име било най-подходящо да се изготвят подправени хърватски документи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР