Тази сутрин в 8 и 05 часа на спирка на

...
Тази сутрин в 8 и 05 часа на спирка на
Коментари Харесай

Три девойки биха контрольор в София рано сутринта

Тази заран в 8 и 05 часа на спирка на градския превоз на рейс 203 на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " е бил атакуван 3-членен екип от контрольори на Център за градска подвижност. Единият от контрольорите , Георги Богданов е удрян по нечовечен метод от три девойки на забележима възраст 18-20 години.

Момичетата са били тествани от екипа контрольори и трите са без постоянни транспортни документи. Контрольорите са ги свалили от транспортното средство, което е провокирало поток от хули против тях от страна на нередовните пътнички.

Служителите на ЦГМ поемат към отсрещната спирка, а нападателките - в посока към Орлов мост, само че до момента в който групата пресича булеварда към отсрещната спирка, върху главата на Георги Богданов полита блуза и в същия миг той е повален на уличното платно от мощен удар в лицето, след което стартират да го ритат и удрят. Едно от девойките е било с бръсната глава и с избран опит в бойните изкуства , съгласно колежките на Богданов. " Ако аз бях изяла подобен побой несъмнено в този момент щях да съм в тежко положение в болничното заведение ", описа контрольорката Галина Стоянова.

Георги Богданов е съпроводен от сътрудниците си до Исул, дал е показания в Пето РПУ, посетил е и правосъдна медиците. Има лицева контузия под дясното око, породена от железен предмет, евентуално бокс.

Ръководството и чиновниците на Център за градска подвижност осъждат агресивното и надменно държание на причинителите и упорстват те да бъдат открити и да понесат плануваните в закона санкции. Напомняме, че контрольорите, като и всички останали групи чиновници на Центъра за градска подвижност, би трябвало да извършват служебните си отговорности без боязън за персоналната си сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР