Тази сутрин собственичката на Интерком България“ – дружеството, което купува

...
Тази сутрин собственичката на Интерком България“ – дружеството, което купува
Коментари Харесай

Гинка Върбакова разговаря с Бойко Борисов


Тази заран собственичката на „ Интерком България “ – сдружението, което купува активите на ЧЕЗ в България, Гинка Върбакова влезе в постройката на Министерския съвет.

Върбакова сега има среща с премиера Бойко Борисов. На влизане в Министерския съвет тя отхвърли да приказва, само че даде обещание да даде изказване след срещата с Бойко Борисов.

По-късно през днешния ден, Комисията по енергетика взаимно с Комисията за надзор над службите за сигурност ще прослушат всички страни по договорката за ЧЕЗ.

Депутатите ще изслушат информацията от Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за енергийно и водно контролиране, Комисията за финансов контрол, Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор, Държавната организация „ Национална сигурност “ и Държавната организация „ Разузнаване “ по отношение на покупко-продажбата на активите на ЧЕЗ Груп в България.

На съвещанието на двете комисии е поканена и собственичката на компанията покупател „ Интерком ” Гинка Върбакова. От ГЕРБ оповестиха, че е поканен и представител на администрацията на президента. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР