Тази сутрин шофьори станаха свидетели на екшън ала Бързи и

...
Тази сутрин шофьори станаха свидетели на екшън ала Бързи и
Коментари Харесай

Хаос по улиците в Бургас: Заловиха крадец, вдигнал на крак полиция от целия град при безумна гонка

Тази заран водачи станаха очевидци на екшън но „ Бързи и гневни ”, който по знамение приключи без жертви

Осуетен от полицията опит за кражба приключи с безумна гонка по пътищата на Бургас. Тази заран двама мъже са видяни да влизат в частен парцел край Небостъргача в жк „ Меден рудник ” и на място бързо е изпратен екип от Четвърто районно управление (на МВР). Полицаите заварили „ в крачка ” крадците и ги подгонили, само че единият съумял да се откопчи и да се качи на остарял Опел с немска регистрация, с който потеглил в посока изхода на комплекса.

Следва следващата безумна гонка по улиците на морския град. Поне три автомобила на полицията са се присъединили в преследването на рисковия лидер, който по близо 10-километровия си път към изхода на Бургас съумял да удари няколко автомобила на жители и да сътвори тапи и безпорядък на няколко места в града. На кръстовището сред улиците „ Иван Вазов ” и „ Цар Петър I ” да вземем за пример Опелът-беглец се блъснал в две коли, което наложи кръстовището да бъде за малко затворено.

В последна сметка опитите на служителите на реда да спрат крадеца се овеначали с триумф, откакто при засада на изхода на Бургас те съумели да блокират автомобила и крадецът се оказал в капан. Той е арестуван в региона наоколо до сервиза на „ Пежо ” край гробищата.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР