Тази сутрин проведох среща с посланика на Кралство Дания у

...
Тази сутрин проведох среща с посланика на Кралство Дания у
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с посланика на Дания и Турция у нас

„ Тази заран организирах среща с посланика на Кралство Дания у нас Н. Пр. Йес Брогорд Нилсен. Запознах го с настоящата политическа обстановка в страната и обсъдихме двустранните връзки сред България и Дания “. Това написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook.

„ Подчертах отличното съдействие сред София и Копенхаген, както и че двете страни сме доверени сътрудници в Европейски Съюз и в НАТО “, разясни Борисов и добави:

В срещата взе участие и ръководителят на парламентарната Комисия по защита Христо Гаджев, с който направихме обзор на осъществяването на решенията на Народното събрание за оказване на военно-техническа помощ на Украйна.

Лидерът на ГЕРБ организира среща и с посланика на Република Турция у нас Н. Пр. Айлин Секизкьок.

„ За мен беше чест да работя с посланика на Република Турция у нас Н. Пр. Айлин Секизкьок. На прощална среща през днешния ден двамата направихме обзор на двустранните връзки сред България и Турция и подчертахме отличното ниво, на което се намират “, написа Борисов.

Той добави, че с дипломат Секизкьок са удостоверили уговорките на страните като сътрудници в НАТО и съдействието в връзките сред Европейския съюз и Турция.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР