Тази сутрин полицията е установила, че пиян шофьор кара ученици

...
Тази сутрин полицията е установила, че пиян шофьор кара ученици
Коментари Харесай

Задържаха пиян шофьор да вози ученици


Тази заран полицията е открила, че пийнал водач кара възпитаници на обществено събитие от родопското село Давидково към Смолян. Разстоянието е към 75 километра.
Проверката на учебния микробус била осъществена в село Оряховец малко след 9 и половина от чиновници на районно управление (на МВР) – Мадан. Тестването с дрегер посочило, че 47-годишният лидер с букви В. Б от село Загражден е с 1,1 промила алкохол в издишания въздух. Съставен му е акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижването по пътищата.
От полицията прецизираха, че в учебния микробус са пътували пет деца от Давидково, които трябвало да бъдат превозени до Смолян. В регионалния град през днешния ден се организират заключителни представителни изяви по план „ Твоят час “ и децата вземат участие в събитията.
Полицията от години в Смолянска област ревизира всички водачи, които транспортират деца, още преди да са тръгнали на път. В случая през днешния ден обаче се получило малко по-късно позвъняването, по тази причина лидерът е тестван не в Давидково, а в Оряховец.
Работодател на водача е шефът на учебното заведение в Давидково и след извършен сред нас диалог правните отношения му ще бъдат прекъснати още през днешния ден, към този час може към този момент да са прекъснати. С децата не вършим никакъв компромис, съобщи Мария Семерджиева – шеф на Регионалното ръководство на образованието в Смолян.actualno.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР