Тази сутрин около 7.30 ч. Брендо се е явил пред

...
Тази сутрин около 7.30 ч. Брендо се е явил пред
Коментари Харесай

Правосъдният министър: Брендо ще излежава присъда от 6 г.

Тази заран към 7.30 ч. Брендо се е явил пред пандиза със бранител, след което е съпроводен до Съдебната палата, където с него се правят процедури по определяне и надлежно превеждането му да търпи присъди в пандиза на град София.

Това съобщи правосъдният министър Мария Павлова, съобщи БГНЕС.

В момента той ще търпи 6-годишна присъда при първичен непоколебим режим. Брендо е разгласен за търсене през 2018 година, изясни министър Павлова.

БГНЕС напомня, че съгласно формалните данни, Банев се укриваше след произнесената у нас 6-годишна ефикасна присъда по отношение на него. В тази връзка през 2018 година той е бил разгласен за общодържавно търсене, а след това по отношение на него е издадена Европейска заповед за арест. Обявен е с Червена бюлетина и за интернационално търсене и краткотрайно задържане за екстрадиция за Република България при положение, че се открие на територията на която и да е страна - членка на МОКП Интерпол. Междувременно наказаният е бил открит в Република Украйна. Той е бил арестуван там от 08.09.2021г. до 21.09.2021г., когато е бил освободен с решение на съда с оглед добито от него в това време украинско поданство. След това местонахождението му бе незнайно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР