Тази сутрин около 6,48 ч., 16-годишното момче, което е от

...
Тази сутрин около 6,48 ч., 16-годишното момче, което е от
Коментари Харесай

Трагедията Е Неописуема. Ето Го Костадин, Който Беше Убит На Зебра. Беше Прекрасно Дете

Тази заран към 6,48 ч., 16-годишното момче, което е от село Атия, е отивало към автобусната спирка, с цел да отиде на учебно заведение. Костадин е пресичал основния път Бургас-Созопол по пешеходната пътека, когато е блъснат от джип " Шевролет Каптива ", ръководен от 59-годишен мъж. Няма спирачен път. Ученикът е умрял на място.

Шофьорът на джипа обяснил пред криминалистите, че е бил омаян от фаровете на друга кола и по тази причина не е видял момчето.

Костадин е възпитаник в професионалната гимназия по туризъм " Проф. доктор Асен Златаров " в Бургас, оповестиха локалните медии " Черноморски фар " и " Флагман ".

" Всичките му съученици за потънали в сълзи. Отменили сме занятията. Децата не могат да повярват на случилото се. Костадин беше смислено момче, имаше доста фантазии. Беше доста порядъчен, добър, твърдоглав и грижлив. Ходеше по олимпиади. Вървеше нагоре, за жалост, всичко свърши дотук. Всички скърбим ", сподели през сълзи директорката на гимназията инж. Павлина Маринова Михайлова - Градишка.

Видео, качено в You Tube, разкрива фантазията на Костадин - да има личен ресторант, сподели инспекция на Дир.бг. През май т.г. момчето печели втора премия в ученическия кулинарен конкурс “Аз сготвям най-добре “, проведен от Кулинарната академия на Швейцарската просветителна група и плана ДОМИНО за дуално обучение. Наградата му е образование в Швейцария. Директорката на гимназията му споделя, че е трябвало да замине през април.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Разследването на аргументите за тежкия случай продължава. Шофьорът на джипа е арестуван в РПУ-Созопол.

Кметицата на село Атия Ренета Стоева, където живее фамилията на починалия Костадин, е в потрес. Тя споделя, че е пристигнала в РПУ-Созопол и ще желае подпомагане от кмета на Созопол Панайот Рейзи - да оказват помощ на семейство Джардови. Те живеят във ведомствените блокове при започване на селото.

" Не съм в положение да кажа каквото и да било-това е доста смислено семейство ", сподели Стоева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР