Tази сутрин около 4.35 часа е станала тежка катастрофа на

...
Tази сутрин около 4.35 часа е станала тежка катастрофа на
Коментари Харесай

МВР с първа информация за тежката катастрофа с журналист тази заран в София!

Tази заран към 4.35 часа е станала тежка злополука на моста „ Чавдар “ в София, има един потърпевш мъж, който е със съществени пострадвания. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Както БЛИЦ осведоми първи, пияният до козирката ефирен водещ Цветан Николов, който е водещ на предаването " Втори тото късмет " по Българска национална телевизия се размаза с персоналната си кола в дирек и едвам не почина. Колата на журналиста - " Шевролет Каптива ", е излязла отвън надзор и е финиширала в стоманенобетонното оборудване и го е разцепила.

Автомобилът се е блъснал поредно в два стълба. Шофьорът е закаран в болница и е с тежки пострадвания.

Припомняме, че Николов се е държал несъответстващо в първите минути след случая, в кръвта му са били регистрирани 2,9 промила алкохол. Той е скочил на лекарите от Бърза помощ и се е държал жестоко с тях, когато му се притекли на помощ и го извадили в съвсем безпомощно положение от смачкания " Шевролет ".

По-късно, когато бил закаран в " ИСУЛ ", журналистът изненадващо оповестил пред екипа на болничното заведение, че би трябвало да внимават с него, тъй като е зам.-директор на Народния спектакъл.

В момента той е под анестезия, а лекарите правят интервенция. Когато се възвърне, той ще бъде съден за шофиране в нетрезво положение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР