Тази сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е провел разговор

...
Тази сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е провел разговор
Коментари Харесай

Денков успокоил Борисов, че фирми до ПП няма да се облагодетелстват с европари

Тази заран водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е провел диалог с министър-председателя Николай Денков във връзка с проектите за обективен преход на въглищните райони , по които за преход към зелена сила от Европа ще дойдат 1 милиард 706 милиона евро, част от които, обявиха през вчерашния ден от ГЕРБ, ще отидат в близки до ПП/ДБ компании.

" Днес подкомисията за надзор на еврофондовете ще я превърнем в комисия. Изреченията, които ни смутиха, и Денков се съгласи в петък на Министерски съвет да го трансформират са " въз основа на получените вложения основната дума, които да бъдат подкрепени ". Т.е. дава се един показателен лист на близки или доста близки до ръководещите компании, които за нас е необичайно , че са се появили там. А другото изречение: " фиктивен развой на избор и оценка ". Какво значи това? Сега се появяват едни компании, които аплайват за над 3 милиарда лв. и написа, че официално ще бъдат определени. С това не сме съгласни ", съобщи Борисов.

Соларните паркове откриват ли работни места? Не, само че имаме оферти за хиляди мегавата мощ, попита реторично той и добави, че има вяра в думите на премиера Денков. Целта е да няма привилегировани компании, които да са предпоставени, с цел да завоюват. Освен това въпросната готвена парламентарната комисия критериите за кандидатстване по планове.

" Иска ми се да мисля, че това е несъзнателно позволена неточност. И акад. Денков ме увери, че думата официално, т.е. тези пари ще отидат в съответни компании, няма да се случи ", оптимист е някогашният министър председател.

А нямат ли ГЕРБ принадлежности да управляват сходни съгласно тях противоречиви решения, при изискване, че са съществена мощ зад " некоалицията ", попита News.bg.

" Подобно ръководство е неповторимо в света. Без коалиция, с некоалиция , а в това време удържайки на толкоз гневни офанзиви... Уникално е. Всеки ден се срещаме с Кирил Петков, всеки ден приказваме с министрите и се опитваме да решаваме проблемите. Разбрали сме се, при ротацията вършим оценка на всеки един министър и решаваме. "

А по кое време е се подпише " некоалиционно съглашение " сред ГЕРБ и ПП/ДБ, което трябваше да се случи още в края на юни, и самият Борисов не знае , като напредък съгласно него можело да има по въпроса по време парламентарната почивка преди локалния избор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР