Тази сутрин лидерът на Демократична България“ Христо Иванов показа завидно

...
Тази сутрин лидерът на Демократична България“ Христо Иванов показа завидно
Коментари Харесай

Христо Иванов лъже и се мъчи да се докопа до СДС като партизанин до мандра

Тази заран водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов сподели забележително политическо безсрамие в телевизионно изявление.
Той съобщи, че Найден Зеленогорски – прочут с това, че взе всичко, което можа от Съюз на демократичните сили, напусна го и мина през редица партии, в този момент щял да бъде топлата връзка на „ Демократична България “ със старите седесари. Какво общо има Зеленогорски със Съюз на демократичните сили и старите седесари в този момент?
Какво общо има и самият Христо Иванов със Съюз на демократичните сили, с цел да протяга ръка към най-старата и достоверна дясна партия като партизанин към мандра? Дали въобще в миналото е стъпвал в постройката на „ Раковски “ 134? Защо не си гледа своята розово – демократична партия, а се е загрижил партията – знак на смяната и демокрацията в България? Нещо повече, Христо Иванов ( прочут и като Бойкикев ) си разреши да приказва от името на седесарите, които съгласно него, били отвратени от обединението с ГЕРБ.
Припомняме на Иванов, че неговата коалиция няма нищо общо с десницата и Съюз на демократичните сили, тъй като в нея са левите зелени, либералите от „ Да, България “ и ДСБ, което за жалост те обезличиха.
Относно отвращението: няма по-отвратително за седесарите и десните хора от съдействие с Българска социалистическа партия (бивша БКП) и нейните производни – Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков, Александър Томов и други дългогодишни остриета на соцпартията. Да напомним, че „ Демократична България “ дадоха без срам своята безапелационна поддръжка на Манолова на кметските избори в София, а тя и Българска социалистическа партия им върнаха жеста, като с тяхната помощ бяха определени 8 районни кметове на Демократична България. Наред с това, в навечерието на парламентарните избори Атанас Атанасов намерено съобщи, че нямат никакви забележки към Румен Радев и заприказва за съдействие с Българска социалистическа партия в идващия парламент. Това са обстоятелствата. Пред тях е най-добре Христо Иванов да замълчи! И да не протяга ръка към нещо, от което в никакъв случай не е бил и няма да бъде част – българското достоверно дясно!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР