Тази сутрин 27 държави взеха решение да експулсират 143 руски

...
Тази сутрин 27 държави взеха решение да експулсират 143 руски
Коментари Харесай

Ема Хопкинс: Имаме съдебномедицински доказателства, че Скрипал е отровен от Москва

Тази заран 27 страни взеха решение да експулсират 143 съветски разузнавачи. Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” британският дипломат у нас Ема Хопкинс.
Имаме съществени съдебно-медицински доказателства, правени в самостоятелни лаборатории, че Скрипал е токсичен от Кремъл. Този случай е единствено детайл от поредност похищения от страна на Русия. Тя непрестанно нарушава правото – организира хакерски атаки, смъкна полет в Украйна, меси се в Черна гора... Ние повече няма да поносим сходни неща, безапелационен е дипломат Хопкинс.

Русия не отговори на нашата молба за съдействие. Отвърна със жлъч. 24 са на брой изявленията в Русия, които манипулират публичното мнение. Срещаме внушения като да вземем за пример, че Тереза Мей е създала „ Новичек”, че сме желали да провалим международното състезание.

Благодаря за декларираната поддръжка от страна на България. Разбираме, че всяка страна има право да обмисли своята позиция поради стопански и други ползи. Не можем да настояваме за заставане на наша страна.

Не желаеме да се върнем в ерата на Студената война. Трябва дружно да се надигнем, с цел да има пренастройване на интернационалния ред и Русия още веднъж да се върне на масата на договарянията, сподели още дипломат Хопкинс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР