Тази статия е за момичета, които не искат да пропуснат

...
Тази статия е за момичета, които не искат да пропуснат
Коментари Харесай

Ето 4 вида жени през погледа на мъжете

Тази публикация е за девойки, които не желаят да пропуснат своя късмет да създадат първо вълшебно усещане на мечтан от тях мъж. Човешкият мозък има наклонност да опростява цялата информация, която влиза в него, с цел да спести сила. Ето за какво ни е по-лесно да мислим в стандарти, да разделяме хората на групи, касти, равнища, типове, подвидове и впрочем. И постоянно това се случва автоматизирано, може даже да не видим по какъв начин сме причислили този или оня човек към тази или онази категория. И едвам на идващия стадий може да имаме късмет да опознаем индивида, само че е допустимо тази опция просто да не съществува, защото незабавно сме го отнесли към която и да е категория. Например на „ мъжете от неговия вид не може да се има доверие “, „ той сигурно не е моето равнище "... Както ние го вършим, по този начин и момчетата ни категоризират в 4 вида. Кои са те?

1. Жената за секс
О да! Жените от този вид провокират стихия от страсти, те притеглят, вълнуват, примамват със своята остра, контрастираща половост. Къси поли, надълбоко деколте, транспарантни материи, ослепителен грим, алено червило и преобладаващи ярки цветове в облеклата (особено алено и черно). С такива дами е занимателно и забавно. Но мъжът надали ще построи дълготрайни връзки с такава жена, защото наподобява, че тази жена елементарно „ дава “ на всички. Затова не прекалявайте със сексуалността, в случай че желаете да изградите сериозна връзка с мъж.

2. Студена, жилава, затворена жена
Типично сиво, безформено облекло, което отблъсква, хладно държание. Изглежда, че тя е като непоколебим преподавател, който ще прави оценка мъжа, и той подсъзнателно я заобикаля. В същото време въобще не е належащо тази жена да е кубче лед от вътрешната страна. Тя просто може да бъде доста срамежлива и несигурна, само че резултатът на дистанцираност въпреки всичко ще остане.

3. Конфликтна, шумна жена
Стилът на облекло е съгласуван с държанието. Блестящ, провокативен, лежерен. С такива дами мъжете постоянно могат да влязат в спор, с цел да „ покажат мястото си “. За една жена това удостоверява знанието й, че всички мъже са грубияни и тирани. Не провокирайте мъжете с неучтивост и спорове, тъй като ще се биете с мъже на тяхното полесражение, където те са по-силни.

4. Жена за връзка
За тези дами се приказва със благоговение. Те са женствени, топли, сладки, положителни. Дрехите също са женствени и в приятни цветове. Такива дами имат огромна стойност в живота на мъжа, тъй че не е елементарно да се приближиш и да ги опознаеш. Затова не се колебайте да покажете на мъжа, който харесвате, че сте отворени за срещи. Достатъчно е просто да се усмихнете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР