Тази сряда, 4 октомври, от 20.30 часа, клуб Фарго“ организира

...
Тази сряда, 4 октомври, от 20.30 часа, клуб Фарго“ организира
Коментари Харесай

„Късо кино във „Фарго“ представя „Зоната на здрача“


Тази сряда, 4 октомври, от 20.30 часа, клуб „ Фарго “ провежда едно особено събитие, отдадено на изключителния сериал „ Зоната на здрача “ от 1985 година

Тези, които си спомнят добре сериала сигурно ще признаят, че той е смущавал мнозина от тях в детските години. В рамките на „ Късо кино във Фарго “ в сряда ще бъдат прожектирани първите три епизода, които и през днешния ден носят същото драматургично влияние и незабравима атмосфера.

В случай, че има по-млади фенове, които не са осведомени, „ Зоната на здрача “  от 1985г. е версия на „ Зоната на здрача “, ефирен сериал предаван между  1959 и 1964, основан от Род Сърлинг.

Епизодите, които ще бъдат показани в сряда в клуб „ Фарго “, са началото на първото от трите възраждания на основаната от Род Сърлинг поредност.

Трите епизода са режисирани от Уес Крейвън („ Кошмар на Елм Стрийт “, „ Писък “), като първият е написан от майстора на спекулативната литература Харлан Елисън и е с присъединяване на Брус Уилис.

Напомняме ви да резервирате местата си авансово на телефон: 087 720 0607.

Входът е свободен! „ Късо кино във „ Фарго “  се реализира с финансовата поддръжка на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg