Тази сложна математическа главоблъсканица остави потребителите на социалните медии в

...
Тази сложна математическа главоблъсканица остави потребителите на социалните медии в
Коментари Харесай

Умопомрачителното математическо уравнение оставя хората „с главоболие“ - можете ли да го разгадаете?

Тази комплицирана математическа главоблъсканица остави потребителите на обществените медии в невъзможност, защото участниците си потеглиха с набор от разнообразни отговори.

Независимо дали сте били факир по математика в учебно заведение или това е бил най-страховитият ви предмет, всички можем да си спомним по какъв начин седяхме в клас и се опитвахме да измислим математически уравнения. Така че за какво не освежите уменията си по математика и не видите дали можете да разберете отговора на този въпрос за IQ?

Проучванията разкриха, че колкото повече упражнявате мозъка си, като решавате сложни пъзели, толкоз по-умни сте склонни да бъда. Математическият пъзел може да помогне за възстановяване на уменията за решение на проблеми и за възстановяване на вашето сериозно мислене. Така че за какво не предизвикате себе си да се заемете с този главозамайващ пъзел.

Поразителното уравнение беше споделено в X (бивш Twitter) от @briwe и генерира над 100 разнообразни отговора. От играчите се желае да решат общ брой от кодове на м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР