Тази сглобка е като конниците на Апокалипсиса. След тях –

...
Тази сглобка е като конниците на Апокалипсиса. След тях –
Коментари Харесай

Тази сглобка е като конниците на Апокалипсиса. След тях – трева не никне…

Тази сглобка е като конниците на Апокалипсиса. След тях – трева не никне. Така заключава в собствен пост заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант Карлос Контрера. „ След всичко, което изприказваха, ППДБ, а и ГЕРБ, отново ще седнат на договаряния и отново ще има сглобка “, написа още той.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Няма оттърване от сглобката, няма оттърване от тоя либерал-екстремистки кабинет. Ако слушате анонсите откъм ППДБ и Движение за права и свободи – нещата вървят към сформиране на държавно управление. Разбира се, в името на стабилността, ползите на гражданите… Това никой не го има вяра, де.
След всичко, което изприказваха, ППДБ, а и ГЕРБ, отново ще седнат на договаряния и отново ще има сглобка. С други думи безобразията не престават с цялостна мощ, кражбите от енергетиката пподължават, хаоса по улиците продължава. Тази сглобка е като конниците на Апокалипсиса. След тях – трева не никне.
Цялата препирня е за постове и пари! Държавата и жителите са оставени на произвола…
Най-здравословното нещо е да няма кабинет, тъй като се видя, че тези нищо не могат и нищо няма да свършат с изключение на кавги и далавери!

 

 

ПП-ДБ трансферираха топката в полето на ГЕРБ. В писмо до медиите от партията оповестиха:  „ Ваша е отговорността да кажете по какъв начин може да продължим “, напомня Safe News.

От Промяната декларират, че точно хората на Борисов би трябвало да решат рецесията, която сами са основали.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР