Тази седмица времето ще бъде много различно в Северна и

...
Тази седмица времето ще бъде много различно в Северна и
Коментари Харесай

Синоптичка от БАН каза какво ни чака тези дни и кога идва затоляне

Тази седмица времето ще бъде доста друго в Северна и Южна България. Днес ще се усили източният вятър. Валежите в Южна България ще са от дъжд. Очаква ни динамично време, а температурите ще се намаляват. Този четвъртък се чакат превалявания от сняг. Повишение на температурите ще има през идната седмица. В сряда и четвъртък в Северна България ще завали сняг, а обособени региони в Южна България дъждът е допустимо да премине към сняг. Това сподели в " Денят стартира " Анастасия Стойчева, дежурен синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

Тази заран и в Централните региони от Дунавката равница има поледици, а в Североизточните региони има сняг. До 11 градуса е темепратурата в Сандански, а -6 градуса е най-ниската ритъм в Североизточна България.

В Северна България температурите ще са много по-ниски от Южна България и под нормата. От събота преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Понеделник и вторник ни чака пик на преваляванията. От 22-25 март в София минималните температури могат да се намалят до -6 градуса.

Към края на март се чака покачване на температурите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР