Тази седмица, VMware ще открие в Лас Вегас своята конференция

...
Тази седмица, VMware ще открие в Лас Вегас своята конференция
Коментари Харесай

VMware придоби платформа за управление на мулти-облачни среди

Тази седмица, VMware ще открие в Лас Вегас своята конференция Vmworld, а като първи анонс компанията разгласи придобиването на основаната в Бостън организация CloudHealth Technologies. От VMware не разкриха изискванията на договорката, само че съгласно Reuters тя възлиза на 500 млн. $.

CloudHealth обезпечава на VMware извънредно значима система за ръководство на мулти-облачни платформи, която работи в AWS, Microsoft Azure и Гугъл Cloud Platform, като дава на клиентите принадлежности за надзор на разноските за облак, използването, сигурността и продуктивността през един общ един интерфейс.



Въпреки че AWS е водач на облачния пазар и то с огромна преднина, този сегмент се разраства с бързи темпове и множеството компании заобикалят да се доверяват единствено на едни снабдител. Вместо това те се оглеждат за най-хубавите благоприятни условия, които дава всяка една облачна услуга Този мулти-облачен метод е добър вид за фирмите, защото по този метод те не се обвързават мощно с нито един снабдител, само че пък се сблъскват с разнообразни провокации, свързани с ръководството. CloudHealth взема решение точно тях, като дава на потребителите в облака метод да ръководят своята среда през един общ инструмент.

Главният действен шеф на VMware за облачните артикули и услуги, Рагу Рагурам, е безапелационен, че CloudHealth взема решение изцяло операционната алтернатива, когато става дума за мулти-облачна тактика. " С придобиването на CloudHealth Technologies ние предоставяме поредна и самодейна позиция към ръководството на разноските и ресурсите, сигурността и продуктивността на приложенията с мулти-облачен темперамент ", разяснява Рагурам.

Освен това, платформата за ръководство на мулти-облачни среди дава на VMware изцяло решение, обхващащо трите най-големи доставчика на облачни услуги. Сега към този момент компанията възнамерява бъдещо разширение, включващо благоприятни условия за ръководство освен на публични облаци, само че и на частни такива и на центрове за данни. Тази тактика, която кореспондира изцяло с посоката на развиване на компанията през последните години, ще помогне на техните клиенти да ръководят хибридните си решения, без значение от това къде се намират техните виртуални машини. Заедно с чисто софтуерните придобивки, VMware печели и нови 3000 клиента.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР