Тази седмица ви питаме отглеждате ли плодове и зеленчуци у

...
Тази седмица ви питаме отглеждате ли плодове и зеленчуци у
Коментари Харесай

ИГРА: Отглеждате ли плодове и зеленчуци у дома?

Тази седмица ви питаме отглеждате ли плодове и зеленчуци вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Новата съседка ".

Няма нищо по-хубаво от зеленчуци и плодове, които сте произвели сами. Дори и да намят съвършената форма и тип, те въпреки всичко са домашни, без пестициди и можете умерено да се гордеете и хвалите, че те са дело на двете ви ръце. А и усетът на домашните плодове и зеленчуци изобщо не може да се съпостави с тези, които се продават в супермаркета. Домашните плодове и зеленчуци са по-сладки, по-сочни и по-вкусни. Така че в случай че до момента не сте се стимулирали да си засадите домати, чушки или пък лимони, време е да го извършите.



 Добави изложение

Ако разполагате с двор, то зеленчуките лехи и плодните дръвчета са напряко наложителни. Може умерено да си отглеждате зеленчуци за слаата, както и тиквички, патладжани и всичко това, което обичате и консумирате всекидневно.

 Добави изложение

Плодните дръвчета като ябълки, сливи, смокини са също лесни за развъждане и дават доста плодове. А може да си отгледате и нещо по-екзотично като киви. То пораства като гроздето - на асма и дава доста плодове, които висят над главите ви като картофи. Във от ден на ден български дворове може да се види киви, а по-важното е, че става вкусно, сладко и сочно, тъй че си заслужава да опитате.



Ако пък нямате двор, въпреки всичко може да си засадите краставици в по-голяма саксия или пък да си отгледате лимоново дръвче. Може да заложите и на развъждането на билки и подправки в домашни условия.

 Добави изложение
А вие отглеждате ли зеленчуци и плодове вкъщи и какви?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 19.08.2022 година до 23:59 часа на 25.08.2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На 26.08.2022 г.на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на

приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.

►►►Победителят ще завоюва книгата.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР