Тази седмица ви питаме какво правите, когато времето е лошо.

...
Тази седмица ви питаме какво правите, когато времето е лошо.
Коментари Харесай

ИГРА: Какво правите, когато времето е лошо?

Тази седмица ви питаме какво вършиме, когато времето е неприятно. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Загадката Оливър ".

 



 

В работен ден просто нямате избор. Ставате, виждате, че на открито вали пороен дъж, духа вятър със скоростта на светлината или пък се спипе сняг на парцали и ще ви се наложи да газите в преспи. И просто би трябвало да се прмире със ориста си, че би трябвало да се оправите и да отидете на работа.

Е, тези които са homeoffice няма да имат сходен проблем. Те ще си стоят вкъщи по пантофи и ще гледат неприятното време като нещо изобщо не ги касае. 

Пък и в действителност, като се замислите, може би е по-добре времето да е неприятно, когато сте на работа, без значение дали вкъщи или в офис, а не през уикенда. Все отново неприятното време неизбежно ще ви закотви вкъщи или пък просто на закрито, тъй че в случай че сте считали да се разхождате на открито, ще би трябвало да преосмислите проектите си. 

 

 Добави изложение

 



 

Но пък неприятното време през почивните дни има и своите плюсове. Това е съвършен миг да свършите толкоз доста приятни или пък потребни неща вкъщи като да вземем за пример:
да почистите из иснови дома си най-сетне да намерите време да прочетете някоя книга да си органиизрате кино вечер с другари да пиете кафе или чай следобяд със съседката да поиграете ръб игри с децата си най-сетне да подредите дрешника си и да махнете ненужните движимости от него това важи за килера, кухненските шкафове и всички други места за предпазване в дома ви да изгладите купчината изпрани облекла, което все отлагате да се отдадете на заниманието си, в случай че е нещо, което може да вършиме вкъщи да си органиизрате кулинарен ден
 

 Добави изложение

 



 
А вие какво вършиме, когато времето е неприятно?
 

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 03.02.2023 година  до 23:59 часа на  09.02 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата

Автор: , Издателство: 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР