Тази седмица ви питаме какви са най-честите ви проблеми с

...
Тази седмица ви питаме какви са най-честите ви проблеми с
Коментари Харесай

ИГРА: Какви са най-честите ви проблеми с прането?

Тази седмица ви питаме какви са най-честите ви проблеми с прането. Един от коментирлаите читатели ще завоюва книгата " Тези лъжливи обети ".

 

Като че ли лятото всички проблеми с прането изчезват. Дали тъй като облеклата не са толкоз обемни и не пускате пералня толкоз постоянно, дали тъй като облеклата съхнат на открито на слънце или пък тъй като изсъхват просто за минути при високите летни температури. Но зимата проблемите с прането лека-полека стартират да излизат нескрито. 

Най-често домакините се оплакват от това, че прането им не мирише на прахуляк за пране, а на влага даже откакто изсъхне. Това се случва, когато не употребявате сушилня, а облеклата съхнат вкъщи или на открито при висока мокрота. Колкото по-дълго време стоят мокри, толкоз повече тази миризма на влага си остава в тъканта. 

 

 Добави изложение

 

Когато пък употребявате сушилня, изниква различен проблем - някои тъкани са деликатни и или се раздърпват и стават два пъти необятни или пък се свиват и стават два пъти по-малки. Това, несъмнено, са единични случаи, когато не сте внимавали какво слагате в сушилнята и на каква температура. 

Ако нямате сушилня, а простирате облеклата на открито, постоянно го има казуса " ами в случай че изненадващо завали или пък излезе стихия ". Колко постоянно ви се е случвало да бягате към у дома, с цел да съберете прането си, с цел да не излети или да не стане три пъти по-мокро, в сравнение с е било?

 

 Добави изложение

 

Ако пък простирате облеклата вкъщи, няма да е изненада за в никакъв случай, че влажността у вас стига до 80% при възможни сред 45 и 60 %. Това постанова потреблението на влагоабсорбатор или първо да изнесете сушилника с облеклата на балкона, с цел да се оветрят малко, а след това да ги приберете назад вътре, с цел да се доизсушат.

 

 Добави изложение

 

А какво ще кажете за петната по облеклата? Това може би е топ проблем за доста домакини, които колкото и да се стремят прането им да е безупречно, все остава по някоя и друга дреха с петна. А от време на време даже самата пералня цапа облеклата и им оставя кафеникави петна, в случай че не я чистите постоянно, остаряла е или пък има някоя скъсано уплътнение. 

 
А какви са вашите най-чести проблеми с прането?
 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 02.12.2022 година  до 23:59 часа на  08.12 .2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На  09 .12 .2022 година на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.
 
 

►►►Победителят ще завоюва книгата " "

Автор: , Издателство: 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР