Тази седмица ви питаме как се справяте с мръсните стени.

...
Тази седмица ви питаме как се справяте с мръсните стени.
Коментари Харесай

ИГРА: Как се справяте с мръсните стени?

Тази седмица ви питаме по какъв начин се справяте с мръсните стени. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Убийство в дома на свещеника ".

 

Когато стените са мръсни, даже и целият ви дом да е изрядно спретнат и да скърца от непорочност, остава едно неприятно чувство за увехтялост и нехигиеничност. А казусът е, че даже да са прясно боядисани или с преди малко положени тапети, стените се цапат безобразно бързо. 

Най-често стените се цапат ниско до пода, където върху тях се опират всевъзможни движимости, които освен образуват петна, само че даже и е допустимо да се наруши целостта на стената и да се появят дребни дупчици или пък внезапни. 

 

 

Ако имате деца, домакински любим, колело или тротинетка, които паркирате в дома си амортизацията на стените даже е още по-скоростен развой. 

 

 Добави изложение

 

 

Но стига да чистоте стените постоянно, поддържането им свежи за по-дълго време ще бъде задача допустима. 

Ако стените ви са покрити с латекс, който се мие, имате лесната задача просто да забърсвате петната по тях с мокра забрадка. Но даже и латексът да не е миещ се, отново е допустимо да забършете стената с леко мокър парцал. 

Хитър метод за разчистване на стените е като употребявате магическа гъба, която единствено с малко вода е спсобна да отстрани упорити петна от лой, графитен молив, подметка на обувка и така нататък

 

 Добави изложение

 

Гумичката за моливи също е добър вид за унищожаване на някои типове петна от латексови стени или такива. стапети. 

Ако пък стените ви са покрити с винилови тапети, то тогава измиването им ще бъде много лека задача, защото винилът не задържа изключително доста нечистотия, пък и елементарно се чисти с вода. 

Е, несъмнено, постоянно го има разновидността просто да извадите фина шкурка, валяк и латекс и да боядисате нацапаните места по стените.

 

 Добави изложение

 

А какви са стените във вашия дом и по какъв начин ги поддържате чисти?

 

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 12.05.2023 година  до 23:59 часа на  18.05 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата

Автор: , Издателство: 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР