Тази седмица в шефийлдския театър „ стартира най-голямото състезание в

...
Тази седмица в шефийлдския театър „ стартира най-голямото състезание в
Коментари Харесай

Силни усещания от световното първенство по снукър със Sesame

Тази седмица в шефийлдския спектакъл „ започва най-голямото съревнование в света на снукъра – упования с голям интерес шампионат на планетата.

Двубоите върху зеленото сукно приковават вниманието на милиони по целия свят, а вълненията по традиция са гарнирани и с подобаващи залози.

Радващият се на все по-солидна известност ще следи в елементи шампионата в Шефийлд, а разполагаем към този момент са и куп примамливи оферти.

Прави усещане, че през тази година се обрисува извънредно яростна борба за шампионската купа. Съвсем разумно няма и изявен любимец.

Sesame.bg изкушава с коефициент 4.90 за австралийския маестро Нийл Робъртсън, само че ставките за идващите го в самобитната ранглиста са също толкоз примамливи.

Шансовете на Джъд Тръмп са вдигне трофея при започване на идващия месец са оценени с 5.60, до момента в който против вездесъщия Рони О‘Съливан е подложен коефициент 6.10.

В никакъв случай, несъмнено, не трябва да се подценяват опциите на шотландеца, а да не приказваме за настоящия отличник на планетата Марк Селби, без значение че ставките за техни трофеи гравитират към 10.00.

Любопитно е да се означи, че след 2012 година превъзходството на британските състезатели е съвсем цялостна, като само представителят на Уелс – Марк Уилямс, съумя да победи през 2018 година, надделявайки в извънредно оспорван край над Хигинс с 18-16 фрейма.

Над всички от към момента състезаващите се е О‘Съливан със своите 6 шампионски трофеи. Ракетата стъпи на международния връх за първи път през 2001 година, а по-късно последваха триумфи през 2004, 2008, 2012, 2013 и 2020 година.

Хигинс и Селби имат във вирините си по 4 трофеи, само че до момента в който шотландецът за финален път стана първенец през 2011 година, Веселякът от Лестър сграбчи всичките си призове сред 2014 и 2021 година.

Сред участниците в Шефийлд виждаме имената и на няколко други международни първенци – Шон Мърфи, който предходната година стигна до край със Селби, Греъм Дот и Стюърт Бингам.

Sesame.bg предлага коефициенти за всички мачове в „ Крусибъл “, които пък ще бъдат предавани директно по международния ефирен колос „ Евроспорт “.

Наградният фонд в шампионата е 2 395 000 паунда, като спечелилият ще прибере 500 000 от него.

Финалистът ще обогати банковата си сметка с 200 000 паунда, а полуфиналистите – с по 100 000. За достигналите до ¼-финалите са планувани по 50 000, а за осминафиналистите – по 30 000.

Максимум би донесъл бонус от 40 000 паунда, а при положение, че никой не успее да направи поредност от 147 точки, най-голямата серия в шампионата ще бъде премирана с 15 000 паунда.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР