Тази седмица в най-положителна степен ще усетим благотворната енергия на

...
Тази седмица в най-положителна степен ще усетим благотворната енергия на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16. до 22. септември

Тази седмица в най-положителна степен ще усетим благотворната сила на знака Дева. Това е последната седмица на нейното притежание и в този момент тя ще раздава своите блага към тези, които устояха на компликациите, демонстрираха в оптималната степен дисциплинираност, изпитание и усърдие. През тази седмица стартира събирането на плодовете. Енергията е такава, че ще подтиква към последни ефикасни дейности за осъществяване на започнатите цели. Енергията, виталността и засилената волята, която усещат някои, ще води към ориентиране на дейностите в определената посока, в добавка водене на договаряния, преговори, научаване на нова информация свързани с задачите, стабилизиране на финансите и желания към нови източници. При други, седмицата и дните до края на месеца са ефикасни за профилактични прегледи, грижа за здравето, диети, свързани с природосъобразен метод на живот, спортуване. Постепенно ще усетим занижаване на критичността в нас. На 14-ти септември Меркурий и Венера минават в знака Везни, където ще се усещат прелестно. Взаимоотношенията ще се хармонизират, ще бъдем по-благосклонни да създадем взаимни отстъпки и да чуем друго мнение. Ще се насочим към красивото и естетичното. Постепенно се приготвяме за смяната на сезона и времето. На 23-ти септември Слънцето ще премине в знака Везни и ще сложи началото на есента.

ОВЕН

Силната ви натовареност с работни задължения последователно ще стихва през седмицата. Ще имате повече време за вашите персонални или настоятелен сътрудници. През тази седмица значително събитията зависят от вас. С лекост ще постигнете това към, което се стремите, а и финансовото ви състояние се стабилизира, стига да не предприемате прекомерно огромни опасности. Някои от вас ще получат морална или парична премия за положените старания. Силна седмица за водене на диалози и договаряния, свързани с задачите ви. Това е седмица, в която можете ясно да заявите себе си и желанията си. Влизате в интервал, в който в случай че имате остарели неразрешени конфликтни обстановки с вашите непрекъснати сътрудници, в този момент с повече дипломатичност ще внесете баланс и ще постигнете съглашение. А за тези, които търсят нови сътрудници, вероятностите са прелестни.

ТЕЛЕЦ

Звездите са благосклонни към вас, както в персоналния ви живот, по този начин и в работата. През тази седмица ще се радвате на материални придобивки, награди и по-високи финансови приходи. Но освен тези блага ще бъдат определящи, в не по-малка степен наслада ще ви носят достиженията на вашите деца или обстановки, свързани с тях. В мощен интервал се намират тези от вас, които се занимават с креативна активност, бизнесмените, притежателите на бизнес. Делата ви се движат в естетика с задачите, които сте си сложили. В различен аспект в случай че сте насочили силата си към това, което обичате, харесвате и го вършиме, то вие можете самоуверено да се надявате на триумф в бъдеще. Това, към което в този момент се насочвате, ще дава резултати в околните две години. Вашата планетна шефка Венера е в мощен знак, тя ще внесе хармонизиране на средата, в която работите или ще сътвори условия да въведете измененията, които желаете, а това ще ви донесе успокоение и задоволство. Подобряване на здравето е още един удобен подарък от този интервал.

БЛИЗНАЦИ

Постепенно напрежението, на което бяхте подложени стихва, а проблемите отшумяват. Силна седмица да довършите стартирани ремонтни действия в дома ви, споразумяване на имотни и наследствени въпроси, покупка на дом или най-общо да си осигурите една здрава опора посредством дома и сигурността, която идва от там посредством поддръжката и хармоничните връзки с членовете на фамилията ви. Необходимо ви е на първо място успокоение, с цел да можете да продължите и да вложите пълноценно силата си в работните си задължения. Отделете време за размисъл, обвързван с това, което желаете да постигнете или да започнете при започване на другия месец, когато звездите са по-благосклонни към вас. Тези от вас, при които събитията ви го разрешават през тази седмица може да отделите повече време за усамотение или занимания с действия, които ви носят огромно задоволство, креативен проекти и планове. Настроението ви през тази седмица последователно ще се усилва, а опция за ново запознанство, сантиментална връзка ще усилят позитивните страсти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР