CBS Mornings Deals: Този комплект за съхранение на храна на Rachael Ray е с 64% отстъпка в момента

...
Тази седмица в CBS Mornings лайфстайл експертът Гейл Бас обсъди
Коментари Харесай

Тази седмица в "CBS Mornings" лайфстайл експертът Гейл Бас обсъди оферти за артикули, които могат да улеснят живота ви - и всичко това с изключителни отстъпки. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и посетете CBSDeals.com или изпратете съобщение „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com. Сделките са налични за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Цените могат да се променят от датата на публикуване.

Пластмасов контейнер за съхранение на храна от 30 части, комплект от Rachael Ray

Тези квадратни и правоъгълни контейнери за съхранение с капаци от Rachael Ray са предназначени за сухо стоки, зърнени храни, бисквитки, крекери и мюсли. Всеки контейнер има олекотен дизайн, който го прави по-лесен за работа. Заключващата система с четири панти е тествана за издръжливост, за да издържи до 3 милиона употреби, а подобреното силиконово уплътнение може да запази остатъците свежи по-дълго и да предотврати разхвърляни капки и небрежни разливи. Без BPA и подходящ за микровълнова фурна и съдомиялна машина.

Обикновена цена от $80, вземете го сега от CBSDeals.com с 64% отстъпка, само $29.

$29 при CBS Deals

Умен изключително голям органайзер за хапчета от Sagely

Този изключително голям органайзер за хапчета може да ви помогне да организирате по-добре вашите рецепти и витамини. Тези големи държачи за хапчета за 7 дни разполагат с 14 отделения за хапчета сутрин/вечер. Не съдържа BPA и е направен от безопасни за храна материали. Прозрачните капсули на този органайзер за хапчета улесняват виждането какво има вътре. Индивидуалните капсули могат да бъдат извадени от органайзера, за да ги носите в чантата си през деня или при пътувания. Лесно отварящите се капаци остават затворени, така че вашите хапчета да не се разлеят.

Обикновена цена от $35, вземете го сега от CBSDeals.com с 30% отстъпка, само $25.

$25 при CBS Deals

Светкавичен високоговорител Rush Charge

Осветете пътя към дома, презаредете устройствата си и евентуално дръжте вредителите на открито с високоговорителя Rush Charge Flash. Фенерчето с фенерче с 6000 лумена може да осигури светлина в почти всяка ситуация. 6600mAh акумулаторна батерия е вградена във фенерчето и служи като преносима захранваща банка. Той също така разполага със 7-ватов високоговорител с Bluetooth връзка. И накрая, RC Flash включва и червена ултравиолетова светлина, която твърди, че помага да държите комарите далеч. Пълното зареждане ще осигури няколко часа светлина, време за зареждане на батерията и средство против насекоми.

Обикновена цена от $119, вземете го сега от CBSDeals.com с 58% отстъпка, само $50.

$50 при CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете два Bluetooth високоговорителя, вдъхновени от тики, на цената на един
CBS Mornings Оферти: Вземете комплект багаж от три части със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Уикенд чанти, слушалки в движение и други CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпкаCBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално бельо е 40% OffCBS Mornings Deals: Тази електроцентрала е с 40% отстъпкаCBS Mornings Deals: Вземете 50% от тази бутилка за вода за многократна употребаCBS Mornings Deals: Тази претеглена масажираща подложка е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР