Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

CBS Mornings Deals: Розовата колекция на Rachel Glauber е с 51% отстъпка и отива за изследване на рака на гърдата

Тази седмица в „ CBS Mornings “ специалистът по метода на живот Гейл Бас разиска покупко-продажби за продукти, които могат да улеснят живота ви – всичко това с изключителни отстъпки. Открийте извънредните покупко-продажби от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „ CBS “ на 65 000, с цел да се възползвате от тях през днешния ден.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени посредством CBSDeals.com. Сделките са налични за стеснен интервал от време и до привършване на количествата. Цените може да се трансформират от датата на издание.

ClickFree Pro 128GB Universal Photo and Video Saver with Travel Case

Това плътно универсално устройство за предпазване разполага с четири конектора и е проектирано да трансферира фотоси и видео файлове. Той включва функционалност за интелигентно сканиране за архивиране на физически фотоси и документи, както и куфар за пътешестване. Вземете го с 50% отстъпка.

$100 при CBS Deals

Tupperware Bread Saver

Това решение за предпазване е предопределено да поддържа хляба пресен с оребрена основа за попречване на плесен и вентилационен похлупак за предизвикват циркулацията на въздуха. Вземете го с 45% отстъпка.

$18 в CBS Deals

Розови бижута от сбирката Rachel Glauber

Част от приходите от розовите огърлици на марката за разпространение на рака на гърдата, обеци, гривни и доста други отиват за проучване на рака на гърдата. Сега е с 51% понижение.

$29 в CBS Deals

Професионални съдове за готвене Jean Patrique

Комплектите ножове и дъски за рязане на Jean Patrique се продават в CBS Deals в този момент. Всички продукти са с 50% отстъпка.

$13 и нагоре в CBS Deals

Повече наличие от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете калъф за ледена напитка с до 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този тиган от лят алуминий е с 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете два Bluetooth високоговорителя, въодушевени от Тики, на цената на един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три елементи със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Уикенд чанти, слушалки в придвижване и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпка CBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално долни дрехи е 40 % отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР