CBS Mornings Deals: Това зарядно устройство за телефон с размер на кредитна карта е с 40% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

Тази седмица в „CBS Mornings“ експертът по начина на живот Елизабет Вернер обсъди оферти за артикули, които могат да улеснят живота ви – и всичко това с изключителни отстъпки. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com. Сделките са налични за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Цените може да се променят от датата на публикуване.

Зарядно устройство за телефон с размер на кредитна карта ChargeCard

Зарядното устройство за телефон ChargeCard може да се побере в портфейла ви и може да осигури аварийно зареждане на батерията на вашето устройство. ChargeCard идва с вградени кабели за зареждане, включително USB-C, Lightning и Micro USB. Разпродажба е с 40% отстъпка.

$36 в CBS Deals

Moisture Round the Clock от Gleem Beauty

Комплектът Moisture Round the Clock включва едно- доставка на унция от One & Done Day Moisturizer на Gleem Beauty със SPF 30 и праймър с витамин C Beads, както и нощния овлажнител Soft Immersion. Вземете дуото с до 44% отстъпка.

$98 в CBS Deals

Jumpsmart 10-в-1 преносим автомобил Jumpstarter

Компактният преносим стартер разполага фенерче, захранваща банка, компас, термометър, рефлекторна лента и аварийна звукова аларма. Мощната 4-клетъчна висококачествена литиево-полимерна батерия от 29600mWh (8000mAh) на JumpSmart е проектирана да задвижва двигатели до 8 цилиндъра (7.0L газ / 4.0L дизел) с DC 12V 200A (начало) - 800A (пик). Продава се с 40% отстъпка в CBS Deals.

$96 в CBS Deals

Пълнител на празнините на седалките на превозни средства Drop Stop

Drop Stop може да помогне за блокиране на празнината между вашата седалка и централна конзола във вашия автомобил. Всеки пакет се доставя с два Drop Stops: един за страната на водача и един за страната на пътника. Вземете го сега с 40% отстъпка.

$15 при CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете два вдъхновени от тики Bluetooth високоговорителя на цената от един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три части със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Чанти за уикенда, слушалки в движение и другиCBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпкаCBS Mornings Deals : Този аксесоар за спално бельо е с 40% отстъпка CBS Mornings Deals: Тази електроцентрала е с 40% отстъпка от CBS Mornings Deals: Вземете 50% от тази бутилка за вода за многократна употреба CBS Mornings Deals: Тази претеглена масажна подложка е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР