CBS Mornings Deals: Вземете лична аларма за безопасност с 33% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

Тази седмица в „CBS Mornings“ експертът по начина на живот Гейл Бас сподели редица нови оферти, включително лична аларма за безопасност с 33% отстъпка. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и посетете CBSDeals.com или изпратете съобщение „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com.

ClickFree Universal Photo, Video and Document Saver

Това универсално устройство за съхранение разполага с четири универсални конектора, включително Lightning, USB Type-C, micro USB и USB-Type A. То включва функция за интелигентно сканиране за архивиране на физически снимки и документи. Устройството предлага 64 GB място за съхранение за над 15 000 снимки или 6,5 часа 4K видео.

Продава се в CBS Deals с 53% отстъпка.

$80 в CBS Оферти

Свещ с гладък движещ се пламък от слонова кост, 3" x 4,5" от Luminara

Тази свещ с ефект на пламък се продава с 25% отстъпка. Електрическата свещ е изработена от парафин и е проектирана да изглежда като традиционна свещ. Изисква две AA батерии (не са включени). Свещта има 200 часа работа и може да се настрои на таймер до 5 часа.

$21 при CBS Deals

Аларма за персонална безопасност Birdie

Тази цветна аларма разполага със 130 db сирена и мигаща светлинен лъч. Birdie се доставя с масивен месингов ключодържател. Изберете от девет цвята.

Продава се с 33% отстъпка в CBS Deals.

$20 в CBS Deals

NFL Vinyl Car Mats Set 4pc от Fanmats

Тези стелки за кола са направени от 100% винил. Те могат да помогнат за защита на пода на вашия автомобил с ребра, които помагат за отстраняване на мръсотията. Могат да се почистват с маркуч за вода. Тези постелки имат формовано 3D лого на отбора в отборни цветове. Изберете от всички отбори на NFL и NCAA.

Този пакет от четири се продава с 20% отстъпка.

$60 при CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три части за 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Чанти за уикенда, слушалки в движение и други CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпка CBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално бельо е с 40% отстъпка от CBS Mornings Deals: Тази електроцентрала е с 40% отстъпка от CBS Mornings Оферти: Вземете 50% отстъпка от тази бутилка за вода за многократна употреба CBS Mornings Deals: Тази претеглена масажираща подложка е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР