Тази седмица се заклеха народните представители от 45-тото Народно събрание.

...
Коментари Харесай

Новият парламент: опозицията в атака, ГЕРБ в изолация

Тази седмица се заклеха народните представители от 45-тото Народно заседание. Още в първото съвещание в Народното събрание се върнаха полемиките и политическият живот, а ГЕРБ изпадна в цялостна изолираност при гласуванията. Макар по всяка възможност животът на този парламент да е къс, партиите към този момент внесоха редица законопроекти. Трите нови парламентарни групи " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " желаят бърза смяна в изборните правила.

Управляващият редактор на " Капитал " Алексей Лазаров гостува в новия епизод на седмичния подкаст " Гласът на Капитал " и разяснява първите дни на Народното събрание. В епизода ще чуете още по какъв начин ще се развие сюжетът с връчването на мандатите и какви значими задания стоят пред възможен длъжностен кабинет на президента Румен Радев.
Your browser does not support the audio element. От това какво ще направи служебното държавно управление зависи значително и какъв ще бъде идващият президент. Фотограф: Юлия Лазарова
" Гласът на Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР