Тази седмица се състоя дебюта на първото допълнение към Wolfenstein

...
Тази седмица се състоя дебюта на първото допълнение към Wolfenstein
Коментари Харесай

Излезе Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe

Тази седмица се състоя дебюта на първото допълнение към Wolfenstein II: The New Colossus, The Adventures of GunslingerJoe. То ви среща с Джоузеф Стелиън, някогашен куотърбек, който се оправя с пълчища от нацисти в опит да избави от желязната им хватка Чикаго.

Ако сте забелязали нещо необичайно в името на основния воин, то сте на правилен път, защото Джоузеф Стелиън е попроменена версия на… Йозеф Сталин. Това четем от wiki-то на играта, до момента в който GunslingerJoe е отпратка към Джоузеф „ Гънър Джо “ Маккарти, мракобесният „ герой “ против настъпващото руско въздействие в Съединени американски щати. Параноичният интервал, в който думата му се чува е избран като „ маккартизъм “, станал нарицателно за злокобни гонения и заклеймявания на американски интелектуалци, писатели, кинозвезди, режисьори и учени, сбогували се с кариерите си, поради лова на вещици, който той провежда.

Wolfenstein II излезе през октомври, след като се и радва на постоянна поддръжка. Играта е втора част от планувана трилогия за емблематичната поредност. В ревюто си за нея, DualShockers я дефинираха уверено за „ пример за сингълплейър FPS акция “, а PC Gamer я нарекоха „ порядъчен правоприемник на The New Order, който не е просто още един път от същото “. Изданието ѝ даде оценка от 81 от 100.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР