Тази седмица редакцията и екипът на ДЕБАТИ.БГ имаше повод за

...
Тази седмица редакцията и екипът на ДЕБАТИ.БГ имаше повод за
Коментари Харесай

Тази седмица ДЕБАТИ.бг навърши 6 години


Тази седмица редакцията и екипът на ДЕБАТИ.БГ имаше мотив за празнуване. Медията навърши цели 6 години.

За този интервал постигнахме забележителни резултати. ДЕБАТИ.БГ стартира с нула фенове и нула читатели. Днес, шест години по-късно, медията има над 73 000 почитатели в обществените мрежи и над 20 000 читатели на ден. От началото на основаването си ДЕБАТИ.бг има оповестени над 61 000 материала, посетени над 30 милиона пъти. Сред тях се открояват 1700 разбора и 2200 коментара, свързани и настоящите събития от България и от света, както и над 1300 изявленията с политици, интелектуалци и специалисти.

Официалното показване на ДЕБАТИ.бг се състоя на 7 юни 2017г. в Народния спектакъл „ Иван Вазов ”, в наличието на интелектуалци, публицисти, академични преподаватели, представители на бизнеса и неправителствения бранш. Сред гостите, почели представянето бяха тогавашният президент Росен Плевнелиев, някогашният министър председател Филип Димитров, медийният специалист Георги Лозанов, анализаторът Михаил Неделчев, сътрудници и другари на екипа.
1 на 2
ДЕБАТИ.бг е първата медия, която предложи на потребителите в България напълно нова медийна идея – на едно място се сплотиха вестник и телевизия. Екипът на ДЕБАТИ.бг съумя да сътвори органично обвързвана новинарска емисия, предлагаща на читателите си вести в развиване, мнения, разбори и изявленията с най-утвърдените и разпознаваеми имена в България и света.

Във времето на цифровия свят, задачата на ДЕБАТИ.бг е да сътвори платформа за споделени полезности и чиста публицистика, настрана от всеобщата визия за четвъртата власт. Амбицията на издателя Емил Стоянов е медията да бъде платформа за публичен спор, да доближи до образованата част от популацията и във време на на пренасищане с информация.
1 на 2
По случай своята първа годишнина ДЕБАТИ.бг реши да обърне особено внимание на една значима за България тематика – спасяването на българските евреи по време на Втората международна война. За да уважи този героизъм ДЕБАТИ.бг издаде книгата на проф. Михаел Бар Зоар „ Спасение “ и учреди премията за пробългарска политика, чиито пръв притежател е точно проф. Бар Зоар.
1 на 2
През май 2019г. ДЕБАТИ.бг осъществя най-важния си план досега. Медията провежда конференция на тематика „ Политиките на България в евроатлантическата действителност ”. Домакин на събитието бе издателят на ДЕБАТИ Емил Стоянов. Форумът се организира в представителството на Европейската комисия и Европейския парламент в София и се радва на огромен публичен и медиен интерес. Присъстваха близо 100 специалисти, политици, общественици, жители и студенти и десетки представители на медиите.

Лектори на събитието бяха някогашният министър-председател на Белгия и някогашен ръководител на Европейския съвет Херман Ван Ромпой, Американският дипломат в България н. прочие Ерик Рубин, президентът на Р България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев, някогашният министър-председател на България (1991-1992 г.) и сегашен парламентарен арбитър Филип Димитров и икономистът и основател на Института за пазарна стопанска система доцент Красен Станчев.

Сред главните тематики на форума бяха политическото и икономическото положение на България, развиването й като демократична страна, стояща твърдо в Европейски Съюз и НАТО, както и положението на Европейски Съюз и неговото бъдеще.
1 на 3
ДЕБАТИ.бг ще продължи да пази проевропейските, пролибералните и проатлантически полезности и да предлага на българската аудитория публицистика с високо европейско качество, без да изневерява на разпоредбите за справедлива публицистика.

Да са ни честити първите 6!
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР