Тази седмица, realme обяви старта на продажбите на серията realme

...
Тази седмица, realme обяви старта на продажбите на серията realme
Коментари Харесай

Стартират продажбите на серията realme 12 Pro 5G в България

Тази седмица, realme разгласи старта на продажбите на серията realme 12 Pro 5G, включваща realme 12 Pro+ 5G и realme 12 Pro 5G, като в България към този момент се продава по-високият клас realme 12 Pro+5G.

Серията отбелязва революционна стъпка в промишлеността на смарт телефоните, показвайки уговорката на realme към философията си за „ Високочествен артикул на конкурентна цена “. С фокус върху премиум дизайна и отличните благоприятни условия за фотоси, серията realme 12 Pro предефинира стандартите на висококачествените смарт телефони с извънредно конкурентна цена за младите консуматори.

Най-мощният перископен телеофото oбектив в сегмента – на едно равнище с iPhone 15 Pro в изображенията на нощни подиуми

Серията realme 12 Pro 5G гордо показва единствения мощен перископен телефото обектив в своята категория – характерност, която обичайно е непокътната за флагманските модели заради високата си цена и техническа трудност. realme 12 Pro+ 5G прави голям скок напред със своя перископен телефото обектив, който предлага несравнимо 3-кратно оптично нарастване, 6-кратно нарастване в датчика и фокусно разстояние, еквивалентно на 71 мм. Сърцето на тази иновация е 1/2″ датчик OV64B Omnivision, комбиниран със зашеметяващата резолюция от 64 МР, която подсигурява ясни и детайлни изображения с надзор на шума даже при слаба светлина или фотоси с нарастване. Тази превъзходна продуктивност изрично нарежда realme 12 Pro+ 5G паралелно с и даже над равнището на флагманските модели като iPhone 15 Pro и Xiaomi 13 Ultra.

realme 12 Pro+ 5G вкарва новаторската система за многофокусна снимка – Omnifocal Photography System – единична конфигурация на камерата, която предлага пет равнища на нарастване без загуба: 0,6X, 1X, 2X, 3X и 6X. Това е първото внедряване на такава гъвкава система в устройство на realme. Технологията за нарастване в датчика на системата подсигурява, че качеството на изображението остава непроменено, като обезпечава изясненост, надалеч надвишаваща тази на общоприетото цифрово нарастване. Тази еластичност дава опция на потребителите да избират идеалното фокусно разстояние за всяка сцена, като им се подсигурява прецизни и ярки фотоси от разнообразни дистанции. В допълнение към това, серията разполага и с новаторския 120X SuperZoom, предлагащ невиждана в своя клас опция за свръхдълго фокусно нарастване, поставяйки нов аршин за фотографска еластичност.

Технологията SuperOIS е основно преимущество на тази система, като предлага изключителна стабилизация на изображението. Това, в композиция с флагманския датчик на Sony – IMX890 в главната камера, разрешава на realme 12 Pro+ 5G да се отличава в разнообразни фотографски сюжети, изключително при слаба светлина и портретни настройки.

Кинематографски портрети в съдействие с оператор, притежател на „ Оскар

Серията realme 12 Pro  5G прави гражданска война в смарт телефон фотографията със своя логаритъм за кинематографско боке, разширявайки границите на портретната снимка. Тази функционалност вдъхва живот на цялото тяло в екшън фотосите, като размива фона, правейки героя по-динамичен и преобладаващ в фрагмента.

Режимът за кинематографски портрети на realme 12 Pro+ 5G има закрепено фокусно разстояние, еквивалентно на 80 мм. Това оказва помощ да се изведе обектът на напред във времето, като се акцентира структурата на лицето и се дава опция за същински портрет. Функцията за боке на оптично равнище в допълнение усъвършенства изображението на лицето, като понижава превъзходството на фона и в същото време акцентира естествените тонове на кожата. Така се основават по-живи портрети от професионален клас спрямо iPhone 15 Pro Max и Redmi Note 13 Pro+ 5G.

Серията realme 12 Pro в допълнение обогатява фотографското преживяване с филтрите Master Camera Filters, персонализирани от Клаудио Миранда, носителя на „ Оскар “ за кинематографията на емблематичните филми: „ Животът на Пи “, „ Топ Гън “: Маверик и „ Странният случай с Бенджамин Бътън “.

Партньорството с Qualcomm

В съдействие с Qualcomm, realme показва водещия в промишлеността логаритъм за RAW домейни с несравними благоприятни условия за обработка на изображения. Това изобретение обезпечава целокупност на данните без загуби, тъкмо осветяване и елементи на сенките, както и превъзходна изясненост и динамичен обсег. Както realme 12 Pro+ 5G, по този начин и realme 12 Pro се зареждат от най-съвременни 4нм обработващи чипове.

realme 12 Pro+ 5G е оборудван със Snapdragon 7s Gen 2 с 8-ядрен 64-битов процесор с оптималната периодичност от 2,4 GHz за ядрата Cortex-A78 и 1,95 GHz за ядрата Cortex-A55, допълнен от графичния процесор Adreno 710. realme 12 Pro разполага със Snapdragon 6 Gen 1, с сходна 8-ядрена архитектура, с тактова периодичност до 2,2 GHz за ядрата Cortex-A78 и 1,8 GHz за ядрата Cortex-A55, което подсигурява постоянна продуктивност със същия графичен процесор.

Дизайнерски шедьовър от интернационалния дизайнер на първокласни часовници – Оливие Савео

В партньорство с Оливие Савео, прочут със съдействието си с влиятелни швейцарски марки часовници като Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling и Quinting, серията realme 12 Pro 5G предефинира определението за разкош в технологиите. Златната набраздена рамка, точно направена с 300 триъгълни вдлъбнатини, отразява комплицираните дизайни на часовниците от висок клас, предлагайки изискана игра на светлината. Полираният безоблачен диск, отличаващ се с 500 преливащи лъчи, имитира динамичната бляскавост на класическите първокласни часовници.

Серията се отличава още повече с 3D юбилейната си гривна – дизайн, който вдъхва осезаема изисканост. Обвити в първокласна веган кожа, устройствата балансират сред грациозност и устойчивост, като са с 30% по-меки от своите прародители и са устойчиви на разнообразни петна. Устойчивостта им е подсилена от прахо- и водоустойчивостта IP65, предпазваща цялостния дизайн.

Спиращ  дъха ти  екран и великолепен тон

Серията realme 12 Pro 5G обезпечава поглъщащо зрително преживяване със своя 6,7-инчов 120Hz Curved Vision OLED екран, който се отличава с 93% съответствие на екрана към тялото и впечатляваща оптималната бляскавост от 950 нита. Дисплеят показва ослепителен набор от 1,07 милиарда цвята в границите на 100% P3 цветова гама, като подсигурява спираща дъха изясненост и контрастност.

С двойно узаконяване от Dolby Atmos и Hi-Res, серията realme 12 Pro 5G обезпечава извънредно аудио преживяване, предоставяйки явен и поглъщащ заобикалящ тон. За мощна продуктивност, realme 12 Pro+ 5G предлага до 12GB+12GB Dynamic RAM и 512GB памет, до момента в който realme 12 Pro обезпечава до 8GB+8GB Dynamic RAM и 256GB памет, задоволявайки всички условия за мултифункционалност и памет.

Цена и наличност

realme 12 Pro+ 5G към този момент е разполагаем в магазините на Технополис, като може да се закупи и онлайн от уеб страницата на ритейлъра. Цената е 1049 лева за разновидността 12GB+512GB. В момента се предлага и в промо пакет с безжични слушалки realme Buds Air5 Pro на цена от 1099 лева

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР