Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на годишните

...
Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на годишните
Коментари Харесай

Защо Меган обича Хари толкова много

Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл участваха на годишните награди на фондацията WellChild. На сцената херцогът на Съсекс не можа да сдържи сълзите си, подбудени от бащината любов и съчувствието към тежко болните деца.

А отвън формалната част Хари и Меган още веднъж бяха център на вниманието. Маркъл получи не един и два комплимента за това какъв брой добре наподобява пет месеца след раждането на сина й Арчи.

На един от тях и Хари се намеси в диалога, заявявайки " Видя ли, споделих ти, че освен аз мисля по този начин " .
 Снимка 448274

Сигурни сме, че принцът не пропуща да напомни на своята обичана брачна половинка какъв брой добре наподобява , изключително на фона на рецензиите към нея, че към момента не е съумяла да си върне формата от преди бременността, както направи Кейт за негативно време.

А необятната усмивка и влюбения взор на Меган са безапелационни, че тя е същински признателна на брачна половинка си, който постоянно знае по какъв начин да я накара да се усеща добре.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Елън ДеДженеръс и за какво счита херцога и херцогинята за герои
Хари и Меган станаха герои

Кой ги дефинира по този начин

Събеседниците на херцога и херцогинята на Съсекс са останали с усещането, че двамата са доста земни , а когато заговорят за дребния Арчи не могат да си намерят място от неспокойствие, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР