Тази седмица племето на Безстрашните в Игри на волята като

...
Тази седмица племето на Безстрашните в Игри на волята като
Коментари Харесай

Нож в гърба на "хитрушата" Джаферович? Феновете бесни заради Мирела

Тази седмица племето на Безстрашните в " Игри на волята " сякаш се уплаши. Това стартира още, когато трябваше да изберат своя капитан. Тогава, уплашени от директна елиминация (каквато се и случи), участниците още веднъж изпратиха Евгения Джаферович на Арената.

Да, но не! Инфлуенскърката се разболя и точно по тази причина най-хубавата ѝ другарка в Игрите, Мирела, да се изправи против Алекса. Развоят към този момент е явен - сърбинът в профил танцьорката, а почитателите на шоуто не имат вяра на Джаферович.

" Много хитро се измъква тази Джаферович - болна била, интригантка! ", " Джаферович я изпрати като агне на заколение ", " Пълна актриса си, хитрушке ", " Мирела е наивна, а Джаферович - най-хитрата, за мъжете нямам думи ", пишат във връзка следващата елиминация в играта.

Виж още: Джулиана Гани умили обществените мрежи с кадър от бременността си: От кифленския тип не остана и следа 

Мнозина напомнят и друго - сходно на Мирела, и Валери си потегли от " Игри на волята ", откакто Джаферович не съумя да отиде на капитанска борба. Тогава бе случаят с дънерите и смазаните ѝ пръсти - травма, която я избави от елиминационна борба.

Самата Джаферович разяснява събитията в шоуто от нощес. В стори тя назова Мирела " безстрашна, добра, войник ", а в друго я назова " борбена другарка ". Джаферович съпостави Мирела с Янита Янчева, с която се сприятели по време на присъединяване си в Survivor. Впрочем точно Янита бе кума на сватбата на Евгения и Ваня Джаферович. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР