Тази седмица определено има какво да предложи откъм музика. Да

...
Тази седмица определено има какво да предложи откъм музика. Да
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица несъмнено има какво да предложи откъм музика. Да си признаем, малко мъчно подбрахме единствено пет части.

Започваме с красивата и надарена Ариана Гранде , за която в последно време се приказва доста, без значение дали става въпрос за творчеството ѝ, или за персоналните прочувствени проблеми на изпълнителката. Сега Ариана Гранде, която неотдавна беше провъзгласена за Жена на годината от Billboard, пусна още една нова ария - " Imagine " .



След като се оставихме на Ариана Гранде, време да чуем с какво ще ни изненада Майли Сайръс . Тя записа своя версия на " (Happy Xmas) War Is Over ". За интерпретацията на трансформиралата се в класика ария на Джон Ленън, Майли Сайръс сплоти старания с Марк Ронсън и сина на Джон Ленън - Шон Оно Ленън .



Следващото предложение идва от Робин Тик , който пусна нещо ново от две години насам. Песента се споделя " Testify " и дебютира в YouTube канала на изпълнителя на 12 декември.



Следва промяна в ритъма в посока на новото горещо парче на колумбийската група Piso 21 . Пабло, Яне, Профе и Дим показват " Te Vi " - една ария за обич, за която единствено те знаят по какъв начин да опишат.



Завършваме с доста мелодично родно предложение на Михаела Филева и Свилен Ноев от група Остава. Макар песента " Хронометър " да не е от тази седмица (защото е част от излезлия през октомври независим албум на Сливен), видеото й се появи в YouTube едвам през днешния ден, 14 декември, и е не по-малко положително от нея.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР