Тази седмица научихме, че над огледалото за задно виждане в

...
Тази седмица научихме, че над огледалото за задно виждане в
Коментари Харесай

Как Tesla Model 3 ще носи пари пари на собствениците си


Тази седмица научихме, че над огледалото за задно виждане в Tesla Model 3 е ситуирана дребна камера, сходна на тези, които поставят над екраните на преносимите компютри.

В мрежата се появиха мнения на хора, които се притесняват, че камерата е предопределена за следене и нерегламентирано събиране на данни, само че Илон Мъск бързо изясни в Twitter, че смисълът на датчика е напълно различен.

It’s there for when we start competing with Uber/Lyft & people allow their car to earn money for them as part of the Tesla shared autonomy fleet. In case someone messes up your car, you can check the video.
— Elon Musk (@elonmusk) April 5, 2019
Според думите на милиардера, камерата е сложена там с визия за бъдещето, когато Model 3 ще може да извършва ролята на такси и да транспортира хора, с помощта на системата си за самостоятелно ръководство.

Илон Мъск твърди, че концепцията е колите Tesla да се конкурират с услуги като Uber и Lyft, и да возят хора, когато притежателите им не употребяват автомобила си.
 Продажбите на Tesla поеха надолу
Продажбите на Tesla поеха надолу

Model 3 към момента е най-продаваният EV в света

В този ред на мисли, камерата е средство за отбрана от произволия от страна на пасажерите, които биха се изкушили да повредят колата.

Така притежанието на кола Tesla ще се трансформира в мини-бизнес, който ще направи колите още по-привлекателна инвестиция за евентуалните купувачи.

В някакъв необхватен предстоящ миг, камерата ще играе роля и в защитния режим на колите, и ще може да регистрира дали някой се промъква към колата.
 Илон Мъск, самостоятелните коли и какво ще може Tesla напълно скоро
Какво даде обещание Илон Мъск на притежателите на Tesla

Смело, само че дали е осъществимо
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР