Тази седмица настъпва краят на едно дълго пътуване и е

...
Тази седмица настъпва краят на едно дълго пътуване и е
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се радват на любов и изобилие през тази седмица

Тази седмица настава краят на едно дълго пътешестване и е време да отпразнувате какъв брой надалеч сте стигнали. В последна сметка сте в последните дни от, което значи, че сте стигнали до последните страници на една красива глава от живота си.

Риби е последният знак в зодиакалното колело, което ви води до края на астрологичния календар. Докато пускате предишното, вие освобождавате място за нещо ново и в случай че сте един от тези три зодии, ще се влюбите в това, което следва.

Знаете, че тази седмица ще бъде мощна, тъй като включва и пълнолуние. На 18 март пълнолунието ще бъде в логическата, интелектуална и аналитична Дева. Девата обича да проучва детайлите, да обрисува по-дълбоки истини и да измисля проекти. Тъй като рационалната сила на този земен знак се опълчва на прочувствената сила на Слънцето в Риби, тя ще ви насърчи да виждате нещата такива, каквито са, без да губите вярата си в това, което може да бъде.

Намерете метод да слеете реалистичната си страна с тази част от вас, която е идеалистична. Имате потребност от здрав разсъдък, с цел да извършите нещата по-добри, само че също по този начин се нуждаете от религия, с цел да повярвате, че нещата в действителност могат да се подобрят.

Вярвайте в невъзможното (и повече). Сезонът на Овена стартира на 21 март, проправяйки пътя за по този начин наречената „ астрологическа нова година “. В астрологията новата година постоянно стартира, откакто Слънцето влезе в Овен, когато зимният мраз отстъпва място на цветовете на пролетта сега на пролетното равноденствие.

 Една Edna игра Edna.bg

А цялостния хороскоп за тази седмица (14-20 март) може да прочетете в галерията ни тук:
 Седмичен хороскоп за 14-20 март  Седмичен хороскоп за 14-20 март  Седмичен хороскоп за 14-20 март  Седмичен хороскоп за 14-20 март
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР