Тази седмица, на 3 декември, излезе книгата Free, Melania: The

...
Тази седмица, на 3 декември, излезе книгата Free, Melania: The
Коментари Харесай

Властта, която Мелания има над Доналд Тръмп

Тази седмица, на 3 декември, излезе книгата Free, Melania: The Unauthorized Biography. Неин създател е репортерът от CNN Кейт Бенет. Тя е следващата, която прави опит да разгадае енигмата, в която се е трансформирала Първата дама на Съединени американски щати.

Журналистката прекарва години наред в анализиране, с цел да ни показа един всекидневен профил на брачната половинка на американския президент. Прави го на цели 288 страници, в които се опира на някои съответни акценти към личността на актуалната Първа дама на Съединени американски щати.

Силата, която има

Тя е повече, в сравнение с допускаме. Според вътрешни източници, Доналд Тръмп се вслушва в мнението на брачната половинка си и постоянно се съгласява с него освен по политически въпроси, само че и по такива, свързани с ръководството на личния състав в Белия дом. А по тях Мелания постоянно е последна и безапелационна. Съпрузите се чуват най-малко по един път дневно по телефона, с цел да е наясно и Първата дама с всичко протичащо се.
 Снимка 456223

Отношенията с Иванка

Неофициално в Белия дом се приказва, че има не една, а две Първи дами. Откакто Доналд Тръмп е президент, брачната половинка му и щерка му Иванка имат по-силна връзка между тях, твърди авторката ни книгата.

Двете се поддържат, само че не престават да заобикалят да се появяват дружно на обществени места, с цел да може или едната, или другата да свети.

Домашни любимци

Семейство Тръмп не им е необикновен почитател, само че двамата са обмисляли да вземат куче в Белия дом поради сина им Барън. Мелания даже е почнала да преглежда за подобаващи породи, само че най-после са се отказали от тази стъпка.

Позиция

Основния извод, който може да се направи от книгата е, че Първата дама е крепко стъпила на земята . Тя е блага с всички от личния състав и употребява емотиконки в персоналната си онлайн връзка.
 Мелания Тръмп, Доналд Тръмп и нова доза разкрития за половия им живот
Още разкрития за половия живот на Доналд и Мелания Тръмп

Съпрузи или просто сътрудници в бизнеса

Не бива да я считаме за прекомерно надута - тя просто е персона, която избира ползата да не бъде върху нея. Затова и рядко дава изявленията, съвсем не приказва с охранителите си и все пак редица социологически проучвания я показват за по-популярна даже от Мишел Обама . А сами можем да си представим какъв щеше да бъде резултатът, в случай че говореше обществено колкото нея...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР