Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо ни представи жена

...
Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо ни представи жена
Коментари Харесай

Изповедта на edna актриса: Бойка Велкова за маските, красотата и любовта

Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо ни показа жена с минало... и бъдеще. Актрисата Бойка Велкова в диалог за маските, хубостта, вечността, любовта и табутата.

Определят я като кралица, като жена, поради която биха се водили войни. Тя обаче с нейната превъзходна женственост и грациозност споделя скромното: „ Аз съм едно нормално момиче “. Това е изявление и за смяната, през която минава актрисата, с цел да бъде дамата, която е през днешния ден.

„ Моята персонална приказка е „ Пепеляшка “. Когато съм на сцената, съм с кристални пантофки, в разнообразни функции. Но когато се прибера, поставям гумените ръкавици и разчиствам къщата и се грижа за това доста съществено “, споделя тя.

Кога бурите в човек се трансформират в летни бризове? Кога разбираш, че неуспехите са сила, която ти демонстрира нови хоризонти? Как любовта може да те преобрази?

Отговорите на всички тези въпроси ще намерите във видеото.
 7 дами от историята, които се изправят против нормите  7 дами от историята, които се изправят против нормите  7 дами от историята, които се изправят против нормите  7 дами от историята, които се изправят против нормите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР