Тази седмица LG Electronics бе домакин на ексклузивно събитие, което

...
Тази седмица LG Electronics бе домакин на ексклузивно събитие, което
Коментари Харесай

LG представи най-новите си продукти на специално събитие в Будапеща

Тази седмица LG Electronics бе хазаин на извънредно събитие, което се организира в централата на компанията в Будапеща. То имаше за цел да показа последните нововъведения в портфолиото от артикули на компанията и събра дългогодишните сътрудници на LG от Албания, България, Косово, Северна Македония. Всички те получиха завладяващо преживяване, което акцентира отдадеността на LG към нововъведения и първокласни софтуерни решения в другите категории артикули, които обслужва.

Събитието включи впечатляващ набор от LG артикули, включващ тв приемници и аудио техника, монитори и домашен решения. Гостите получиха достъп „ от първия ред “ към зашеметяващия прогрес във всяка от категориите, което слага нов критерии за качество на осъществяването, дизайн и потребителско преживяване.

Като водещ бранд на пазара на тв приемниците от години, LG показа най-новата си гама от революционни тв приемници, които придават ново значение на домашното развлечение. Присъстващите се срещнаха с впечатляващото качество на картината, завладяващия тон и интуитивния интерфейс на моделите. През миналото десетилетие LG затвърждава своето водачество на пазара на първокласни тв приемници, посредством продължаващата еволюция на своята OLED серия. Отдадеността на компанията в това да разбере и обслужи всички потребности на клиентите си, се отразява и в последните OLED артикули – персонализирани решения, които оферират великолепно осъществяване, улеснение и досегаемост.

Като резултат от това, че компанията постоянно слага потребностите на потребителите си преди всичко, през последните 10 години LG OLED се трансформира в константа на интернационалния пазар за първокласни тв приемници. Несравнимия контрастност при серията разрешава извънредно зрителско потапяне посредством съвършеното черно и реалистичните цветове, които вършат всяко наличие като същинско. В допълнение, невижданата адаптивност на OLED технологията на LG води до неповторими дизайни и непостижимо до момента равнище на специфичност

LG употребява момента, с цел да покаже водачеството си и в останалите категории, като показа най-новите си попълнения в гейминг и бизнес мониторите. Новите UltraGear монитори показват водачеството на LG в бързо разрастващата се OLED категория и мощните позиции на компанията в световния гейминг екран пазар. Оборудвани с първия в света 240Hz OLED панел, който се създава извънредно от LG, новите 27- и 45-инчови модели обезпечават рекордно време за реакция от 0,03 милисекунди Gray-to-Gray (GTG), да не приказваме за превъзходното качество на самосветеща картината с точни, реалистични цветове и безконечен контрастност.

Уредите за дома са още един бранш, в който компанията създава умни и енергийно ефикасни технологии и показва все по-иновативни решения с впечатляващ дизайн и функционалности. От InstaView Door-in-Door ледник с френска врата и LINEARCooling™ технология, която понижава температурните съмнения, до LG Quad WashSteam™ миална машина, която с помощта на потреблението на пара, изразходва по-малко вода, с цел да измие съдовете напълно. Както и Inverter Direct Drive™ (DD™) мотор, отличаващата се моторна технология на компанията е забележителен фактор в мощната и надеждна продуктивност и устойчивата известност на водещите в грижата за прането артикули на LG. През тази година производството на мотора е достигнал 100 милиона индустриални бройки.

„ Портфолиото на LG, показано в централата ни в Будапеща, съставлява най-новите и усъвършенствани софтуерни нововъведения в осъществяването и дизайна на продуктите ни, “ споделя Петър Стойнев, Мениджър Ключови клиенти, България. „ Развълнувани сме, че успяхме да покажем от близо на сътрудниците си целия труд, който компанията влага в това да даде артикули, подобряващи качеството на живот на нашите консуматори. Ние ще продължаваме да работим всеки ден, с цел да реализираме по-добро всекидневие за всички, в което LG продуктите са водещ асистент на своите притежатели в улеснението му. “

Събитието на LG в Будапеща бе доказателство за неуморния блян на компанията да преследва съвършенството, както и отдадеността им да движат технологиире на пазара напред. Докато LG продължава да трансформира границите на вероятното, потребителите по целия свят могат да се любуват на извънредно преживяване и зашеметяващи технологии всеки ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР