Тази седмица Жозе Моуриньо бе уволнен от Рома, а подкрепа

...
Тази седмица Жозе Моуриньо бе уволнен от Рома, а подкрепа
Коментари Харесай

Божинов към Моуриньо: Обичам те, тренер, ако имаш нужда от приятел, ще бъда до теб!

Тази седмица Жозе Моуриньо бе уволнен от Рома, а поддръжка му оказа бившия български национал Валери Божинов.

Екснападателят не крие, че симпатизира доста на португалеца и не остана апатичен при новината, че Специалния е уволнен от треньорския пост на " вълците ", написа dsport.

Валери Божинов не пропусна да покаже уважението и поддръжката си към Жозе Моуриньо в обществените мрежи. Както е известно, Специалния бе уволнен през вчерашния ден от Рома поради слабите резултати на отбора.

Прекаралият дълги години по италианските терени Божинов написа дълго обръщение към Моуриньо, в което изрече поддръжката си към него.

Ето какво написа Божинов в профила си в Instagram:

" Здравей, тренер! Съжалявам за това, което се случи с Рома, само че ти си номер едно! Ти си СПЕЦИАЛНИЯ. Винаги и на всички места имаш моето почитание и това на целия свят, тъй като си същински ФЕНОМЕН! Знам, че това е печален миг, само че той ще отмине, а слънцето ще се върне и идната пейка още веднъж ще те накара да се усмихваш и да се радваш, тренер.

В България имаме една фраза: „ След бурята и облаците, постоянно идва слънцето “. Така ще бъде и за най-великия треньор - Жозе Моуриньо! Обичам те, тренер и в тези сложни времена, в случай че имаш потребност от другар, ще бъда до теб! Голяма прегръдка! ”.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР