Тази седмица Facebook разкри доста за намеренията си да превърне

...
Тази седмица Facebook разкри доста за намеренията си да превърне
Коментари Харесай

Как Facebook вижда бъдещето на социалния контакт

Тази седмица Фейсбук разкри много за желанията си да трансформира обществения контакт сред хората в идващия вик на технологиите.
 Фейсбук, Фейсбук Reality Lab, Codec Avatars и по какъв начин компанията желае да ни вкара във виртуална действителност
Фейсбук настойчиво желае да ни вкара във виртуална действителност

Какво бъдеще ни чака

Покрай оповестяването на партньорството си с Ray-Ban и Oakley, компанията разкри и различен собствен план на име Фейсбук Horizon - виртуален свят, в който можем да присъстваме посредством VR очилата Oculus, също дело на компанията на Зукърбърг.

Идеята е, че в платформата на Horizon ще можем сами да сътворяваме виртуалния свят, да го украсяваме, да измисляме разнообразни занимания и провокации и, несъмнено, да се свързваме и споделяме този свят с други хора.
 Снимка 444908

Всеки консуматор ще може да основава личен анимационен аватар, който заради някаква причина е лишен от крайници и съставлява носещ се във въздуха торс с глава и ръце.

Възможностите във Фейсбук Horizon ще са съвсем неограничени, а с тях ще можем да творим същински футуристични действителности.

На този линк можем да се записваме за бета версията на Фейсбук Horizon, като цялостната версия на платформата се чака да се появи още следващата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР